Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Anadolu Yakasındaki Çalışmalar Nedeniyle, 16 ve 18 Mart'ta, Ümraniye, Tuzla ve Kadıköy'deki Bazı Semtlerde Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

İstanbul'un Anadolu yakasındaki çalışmalar nedeniyle, 16 ve 18 Mart'ta, Ümraniye, Tuzla ve Kadıköy'deki bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre kesinti programı şöyle:

16 Mart'ta Ümraniye'de 08.00-12.00 saatleri arasında; Yavuztürk Mahallesi Okul Caddesi, Dalgıç Kent Sitesi.

07.00-12.00 saatleri arasında; Namık Kemal Mahallesindeki Cengiz Topel Caddesi, Sabah, Köşk, Vişne, Top, Eti ve Aydın sokaklar, Kirişhane Caddesi, Sancak, Deniz, Sait Bey ve Çilek sokaklar, Ramazan Ağa Sokak ve çevresi ile Ay Sungur Sitesi.

16 Mart'ta Tuzla'da 08.00-10.00 saatleri arasında; Tuzla Piyade Okulu, Çamlıkent, Zirve 2, İdareciler, Alarko, Alamsaş, Elginkan, Barış siteleri, Birlik Yapı, Parsan, DSİ Subay Lojmanları, Verdi, Tıpkent, Marmados, Emniyet, Zeki Ertuğrul, Albatros yanı, Papazçeşme, Sahil Parkı, Sahil Köşk, Düğün Salonu, Ormet Oras, GS, Koza 1, Güven, Y. Has Sitesi, PTT, Uludağ İnşaat, Işık Apartmanı, Denizcilik Okulu, SITA, Tuzla Kooperatifi, Odal Sitesi, Levent Sitesi ve İller Bankası.

18 Mart'ta Kadiköy'de 09.00-16.00 saatleri arasında; Nihat Tarlan Caddesi, Emin Ali Paşa Caddesi, Bostan İçi ve Gümüşçü Sokak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title