Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Beyoğlu, Çağlayan ve Beyazıt İşletme Müdürlüklerince Yapılacak Trafo Merkezi Bakım, Onarım Çalışmaları Nedeniyle 25 Mart Pazar Günü Bazı Semtlerde Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

Beyoğlu, Çağlayan ve Beyazıt işletme müdürlüklerince yapılacak trafo merkezi bakım, onarım çalışmaları nedeniyle 25 Mart Pazar günü bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, kesinti programı şöyle:

Beyoğlu İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 06.00-12.00 saatleri arasında; Bomonti, Sıracevizler, Silahtar, Kazım Orbay, Dolapdere, Elmadağ, Taksim, Nizamiye caddeleri, Arpa Suyu, İzzetpaşa, Havuzlu Bahçe, Kınalı Keklik, Babil, Küçük Akarca, Lalezar, Dericiler, Eşref Efendi, Peşgiregan, Bilezikçi, Şahin ve Çilmen sokaklar.

Çağlayan İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 09.00-12.00 saatleri arasında; Seyrantepe Altınay Caddesi, Papatya, Karanfil, Zamak, Bahar, Toprak, Bayır ve Gül sokaklar ile civarı.

Beyazıt İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 10.00-14.00 saatleri arasında; Küçükpazar, Demirtaş, Hacı Kadın mahalleleri, Hacı Gıyasettin Mahallesinin bir bölümü, Unkapanı, Cibali Küçük Mustafapaşa, Kasap Demirhun mahalleleri, Haraççı Kara Mahmut Mahallesinin bir bölümü, Kadir Has Caddesi ve civarı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title