Haberler

İstanbul Boğazı'nda Vapur Kazası

İstanbul Boğazı'nda Eminönü-üsküdar Seferini Yapan Turyol Kooperatifi Bünyesinde Çalışan "Urfalı Cemal" Adlı Bir Yolcu Motoru ile "Adil Kaptan" Adlı Kum Kosteri Arasında Yoğun Sis Nedeniyle Çarpışma Yaşandı.

İstanbul Boğazı'nda Eminönü-Üsküdar seferini yapan Turyol Kooperatifi bünyesinde çalışan "Urfalı Cemal" adlı bir yolcu motoru ile kum kosteri çarpıştı. Çarpışma nedeni yoğun sis olarak açıklandı.

Eminönü-Üsküdar seferini yapan Turyol Kooperatifi'ne ait "Urfalı Cemal" bünyesinde çalışan yolcu teknesi ile boğazdan transit geçiş yapan "Adil Kaptan" adlı kum kosteri Kız Kulesi açıklarında çarpıştı.

Çarpışmayı "sürtünme" olarak nitelendiren yetkililer, çarpışmanın olduğu tarafta bulunan yolculardan bir yolcunun denize düştüğünü, bazı yolcularında yaralandığını bildirdi. Denize düşen kişi kurtarıldı. Kazada yaralanan kişiler Üsküdar'daki iskeleden ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title