Haberler

Istanbul: Alexandrov Rus Ordusu Şarkı Ve Dans Akademik Topluluğu Harp Akademileri'nde

IHA049B94F-GEN/28-MAY-0172-17E9A

- ALEXANDROV RUS ORDUSU ŞARKI VE DANS AKADEMİK TOPLULUĞU HARP AKADEMİLERİ'NDE...

- ALEXANDROV RUS ORDUSU ŞARKI VE DANS AKADEMİK TOPLULUĞU, HARP AKADEMİLERİ KOMUTANLI'ĞINDA VERDİĞİ KONSERLE DİNEYENLERE EŞSİZ BİR MÜZİK ZİYAFETİ SUNDU

- KONSERİ CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER DE İZLEDİ

İSTANBUL (İHA)- Alexandrov Rus Ordusu Şarkı ve Dans Akademik Topluluğu, Harp Akademileri Komutanlı'ğında verdiği konserle dineyenlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Konseri, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer de izledi.

Kartal Vakfı yararına, Harp Akademileri Komutanlığı'nda düzenlenen konsere, Ahmet Necdet Sezer ve Semra Sezer'in yanısıra Genel Kurmay Başkanı Hilmi Özkök ve Kuvvet Komutanları da katıldı. Dans gösterisinin ardından sahneye çıkan Alexandrov Rus Ordusu Şarkı ve Dans Akademik Topluluğu, repertuarlarındaki birbirinden güzel eserleri katılanların beğenisine sundu. Davetlilere bazı ilginç sürprizler de hazırlayan 186 kişilik topluluk, izleyenlere bir de Anadolu türküsü okudu.

Alexandrov Rus Ordusu Şarkı ve Dans Akademik Topluluğu gösterinin sonunda da İstiklal Marşını söyledi. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve salondakiler İstiklal Marşı'nı saygı duruşunda dinleyip, koroyu alkışlarla sahneden uğurladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title