Haberler

İskenderun - Uçuran Doğum Günü Hediyesi

Uçuran doğum günü hediyesiİSKENDERUN'da birinci sınıf öğrencisi Taha Sakallı, annesinin sürpriz doğum günü hediyesi olarak yamaç paraşütü ile uçtu.

Uçuran doğum günü hediyesi

İSKENDERUN'da birinci sınıf öğrencisi Taha Sakallı, annesinin sürpriz doğum günü hediyesi olarak yamaç paraşütü ile uçtu.

Mithatpaşa İkokulu öğrencisi, 8 yaşındaki Taha Sakallı'nın doğum günü, annesi Ola Sakallı'nın süprizi ile renklendi. Küçük Taha, Amanos Dağları'nın eteğinden İskenderun Anıt Alanı'na kadar yamaç paraşütü ile uçtu. Taha'ya yamaç paraşütü eğitmeni Mehmet Karaömer eşlik etti. İskenderun Körfezi ve kenti havadan gördüğü için heyecanlandığını söyleyen Taha Sakallı, deneyimini 'harika ve inanılmazdı' sözleriyle tanımladı. Anne Ola Sakallı ise uçuş sonrası oğluna sarılarak sevincini dile getirirken, kendisinin de çok heyecanlandığını söyledi.

Uçuş eğitmeni Mehmet Karaömer, İskenderun'da ilk kez 8 yaşında bir çocuğu uçurduğunu belirterek "Daha önce Fethiye'de uçurmuştum. Taha'nın annesinden gelen talep üzerine 'neden olmasın' diyerek kabul etti. Havacılık duygusunu çocukların küçük yaşlarda edinmesinin de yararlı olacağını düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title