Haberler

Işık "Hizmetin Adı AK Parti"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Fikri Işık ve Serkan Seyhan, İzmit'in Şirintepe mahallesinde okulları dolaşarak öğretmen ve öğrencilerle görüştüler.

Işık ve Seyhan daha sonra mahalle muhtarını ziyaret edip, İZMEK tarafından açılan sergiyi dolaşıp kursiyerlerle sohbet etti. Akşam ise, yaklaşık 100 kişinin katıldığı ev toplantısında vatandaşların sorularını yanıtladı.

Ziyarete AK Parti İl yönetim kurulu üyesi Yaşar Can, İzmit İlçe başkanı Ali Korkmaz, Milletvekili aday adayı Halil Vehbi Yenice, İzmit İlçe Milli Eğitim müdürü Sezgin Çuhadar, Meclis üyeleri ve İlçe yöneticileri katıldı.

OKULLARA ZİYARET

Fikri Işık ve Serkan Seyhan, İzmit'in geniş mahallelerinden olan Şirintepe ziyaretine okullarla başladılar. 7. Boru İlköğretim okulu ve Atatürk Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret eden AK Parti milletvekili adayları, okullarda sınıfları dolaşarak okul müdürlerinden bilgiler alıp, öğretmen ve öğrencilerle görüştüler. Özellikle meslek lisesinde mesleki sınıfları dolaşıp öğrencilerle sohbet eden Fikri Işık ve Serkan Seyhan, CNS makineleri inceleyip bilgi aldı.

MUHTARI VE SERGİYİ ZİYARET ETTİLER

Daha sonra beraberindekilerle Şirintepe mahalle muhtarı Şuayip Muti'yi ziyaret eden Işık ve Seyhan'ı muhtar ve azalar kapıda karşıladılar. İçilen çayların ardından mahallenin sorunları hakkında muhtardan bilgi alan AK partili adaylar, birlikte İzmit belediyesi tarafından açılan İZMEK kurs binasını dolaştılar. Sergide hanımların yaptıkları el emeği göz nuru eserleri inceleyip bilgi alan Fikri Işık'a kursiyerler, kendi yaptıkları eserlerden hediye ettiler.

GECE EV TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti İzmit İlçe yönetim kurulu üyesi Aysel Demirtaş ve İlçe SKM program sorumlusu Ali Kılınç'ın organize ettiği ev toplantısına katılan Fikri Işık, burada yaklaşık 100 kişilik mahalle sakiniyle bir araya geldi. Şirintepe mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, genel ve yerel icraatları anlattı. Hizmet denilince akıllara AK Parti'nin geldiğini söyleyen Işık; " Halkımız yapılanları görüyor ve bizleri taktir ediyor, hizmet bizim işimiz. Mahallemizin sorunları vardır, inşallah sizlerle birlikte bu sorunları da aşacağız. İstikrarın devamı için sizlerden destek bekliyoruz " dedi. Kadın, erkek, yaşlı ve gençlerin katıldığı Şirintepe mahallesi ev toplantısı gece geç saatlere kadar sürdü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title