Haberler

Hindistan'da ani fırtına: 5 ölü, 300'den fazla yaralı

Güncelleme:

Hindistan'ın Batı Bengal eyaletinde meydana gelen ani gök gürültülü fırtına sonucunda en az 5 kişi hayatını kaybetti, 300'den fazla kişi yaralandı. Fırtına nedeniyle birçok ev hasar gördü ve ağaçlar ile elektrik direkleri yerinden söküldü.

Hindistan'ın Batı Bengal eyaletinde, dün çıkan ani gök gürültülü fırtınanın neden olduğu kazalarda en az 5 kişi hayatını kaybetti, 300'den fazla kişi yaralandı.

Ülke basınındaki haberlere göre, Jalpaiguri ile Mainaguri bölgelerinde dün etkili olan ve dolu yağışını da beraberinde getiren ani gök gürültülü fırtına yaklaşık 10 dakika sürdü. Fırtınada şiddetli rüzgar nedeniyle çok sayıda ağaç ve elektrik direği yerinden söküldü.

En az 800 evin hasar gördüğü fırtınanın neden olduğu kazalarda, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirirken, 300'den fazla kişi de yaralandı.

Batı Bengal eyaleti Başbakanı Mamata Banerjee, hastanede tedavi altına alınan yaralıları ve ölenlerin ailelerini ziyaret etti.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi de X hesabından yaptığı paylaşımda, yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Hindistan Fırtına Bengal Doğal Afetler Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title