Haberler

Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi İlk Öğrenci Kayıtlarına Başladı

Güncelleme:

Hayırsever Hasan Ferdi Turgutlu tarafından inşa ettirilen Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi 2013-2014 eğitim yılında kapılarını öğrencilere açtı. Okulda öğrenci kayıtlarına başlandı.

Öğrenci alımına sahip olan tek bölüm olan Yazılım Mühendisliği'ni kazanan öğrenciler kayıtları yaptırmaya başladı. İlk olarak Yazılım Mühendisliği bölümüne 104 öğrenci alan fakülte önümüzdeki yıllardan itibaren bölümleri genişletecek.

Okulun resmi kayıt dönemi 02 Eylül 2013 tarihinde başlarken ilk kayıt gününe Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kaymakamımız Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Serhat Orhan, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azman, hayırsever Hasan Ferdi Turgutlu ve bürokratlar katıldı. Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesine ilk kaydı yaptıran ve en yüksek puanla okula giren Hasan Can Kavak'a Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve Fakülte Dekan Mehmet Ali Yurdusev çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muzaffer Yurttaş Turgutlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title