Haberler

Gonca Vuslateri Balayı Dönüşü Yüzük Takma Töreni Yaptı

Güncelleme:

Sessiz sedasız yaptığı evliliği magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü oyunca Gonca Vuslateri, eşiyle evlilik yüzüklerini balayı dönüşü yaptıkları sade bir törenle taktı.

Bir süre önce sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, düğünün ardından balayı dönüşü yaptıkları yüzük takma töreninin görüntü ve fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

NİŞAN YÜZÜĞÜNÜ EVLENDİKTEN SONRA TAKTI

Böylece Vuslateri'nin evlenmeden önce nişan yüzüğü takmadığı, aksine evlendikten ve balayı olarak çıktığı tatilin ardından eşiyle evlilik yüzüklerini taktığı ortaya çıktı. Vuslateri'nin paylaştığı 15 saniyelik videoda sade bir gelinlik giydiği ve damatlık giyen eşi Edip Burak Ertoğan ile birlikte piyano ve keman eşliğinde bir evin salonundan içeri girdiği görülüyor.

"YÜZÜKSÜZ GELDİK"

Vuslateri paylaştığı fotoğrafın açıklamasına, "Yüzüksüz geldik.. Yüzüklerimizi takti Attila .. Ve son bestesiydi aslinda yuzuklerimiz .. Icinde kalakaldik dinlerken. Ve sevdiklerim icin,guzel dilekleri icin .. Giydim gelinlik.. Sakin sessiz.. Sevdiklerimizle, aile evinde .. Ailemiz olmus arkadaslarimizla.." diye yazdı.

TATİL İÇİN TAYLAND'A GİTMİŞTİ

Vuslateri, bir süredir birlikte olduğu ses mühendisi Edip Burak Ertoğan ile dünya evine girdi. Yılbaşı tatili için Tayland'ın Phuket Adası'na giden çiftin, burada 31 Aralık gecesi gizlice ve sade bir törenle evlendiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gonca Vuslateri Instagram Tayland Sinema Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Yorum:

Şu "Çirkin" Rezil den....garıdan bıktık..... Isterse. ...99...kere...evlense.....Neeee.....

24
2
yanıtYanıtla
BERK:

Al sana işte CHP zihniyeti . . .

14
4
yanıtYanıtla
elif reyyan:

kendi özünden okadar uzak ve özentiki yapay duruyo

3
0
yanıtYanıtla
Esra:

İgreencc tipe bak

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Çok ta lazımdı

2
0
yanıtYanıtla
Sempatik:

Ortama romantik hava vermisler ama begenmedim.

2
0
yanıtYanıtla
adınızı.yazın:

ne. öpüşş. yağğğğ

0
1
yanıtYanıtla
tuğçe:

aman nasıl olsa boşanacaksınız ne gerek vardı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title