Haberler

Gaziantep: Öğrencilerin Künye Kavgası: 6 Yaralı

Gaziantep'te 2 Grup Öğrenci Arasında Çıkan Bıçaklı Kavgada 6 Kişi Yaralandı.

Gaziantep'te 2 grup öğrenci arasında çıkan bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Özdemirbey Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Rüştü Uzel Endüstri Meslek Lisesi önünde meydana gelen olayda, aynı okulda öğrenci olan E.Ö. (18), bir süre önce zorla E.D.'nin kolundaki künyeyi alması üzerine, E.D.'de durumu ağabeyi Ercan D.'ye bildirdi. Ercan D. de bu kez zorla E.Ö.'nün kolundaki künyeyi tekrar alarak kardeşine verdi. Olayın büyümesi üzerine, bugün okul önünde karşılaşan E.Ö. ve beraberindeki Harun D., Halil İbrahim K., Cumali D. ile Ercan D., Mehmet D. ve E.D. arasında künye meselesi sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki grup arasında bıçaklı kavga çıktı. Çıkan kavgada E.Ö., Harun D., Halil İbrahim K., Cumali D., Ercan D. ve Mehmet D. çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Avukat Cengiz Gökçek ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, hastanelerdeki tedavilerinin ardından gözaltına alındı.

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, olay yerinde yaptıkları incelemede biri sallama diye tabir edilen 2 bıçak bulduğu ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title