Haberler

Fırat Üniversitesi'nde Kayıtlar 3-10 Eylül Tarihleri Arasında Yapılacak

Fırat Üniversitesi'ne Bağlı Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarında Kayıtların 3-10 Eylül Tarihleri Arasında Yapılacağı Belirtildi.

Fırat Üniversitesi'ne bağlı fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında kayıtların 3-10 Eylül tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.

2007 ÖSS sonucuna göre Fırat Üniversitesi ile Bingöl ve Muş Alparslan üniversitelerine kesin kayıt yaptıracak öğrencilerin 3-10 Eylül tarihleri arasında ilgili bölüme ayrılan gün içinde Fırat Üniversitesi yerleşkesi içinde kayıtlarını yaptırabilecekleri belirtildi. Üniversiteden yapılan açıklamada, Teknik Eğitim ve Veteriner Fakülteleri, Elazığ Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Maden Meslek Yüksekokulu'na 3 Eylül tarihinde kayıt yapılacak.

Eğitim Fakültesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sivrice Meslek Yüksekokulu'na 4 Eylül, Fen Edebiyat Fakültesi, Tunceli Meslek Yüksek Okulu'na 5 Eylül, İlahiyat, İletişim, Mühendislik, Su Ürünleri, Tıp Fakülteleri, Keban Meslek Yüksekokulu'na 6 Eylül, Bingöl Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Muş Alpaslan Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu'na 7 Eylül, Özel Yetenek sonuçlarına göre öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Devlet Konservatuvarı ve Eğitim

Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü'ne 10 Eylül tarihlerinde kayıt yaptırılacağı belirtildi.

Açıklamada, kayıtların hafta sonu yapılmayacağına dikkat çekilerek, dikey geçiş öğrencileri dahil her fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu için belirlenen tarihte 08:30 -16:00 saatleri arasında şahsen kayda gelmeyen öğrencilerin bir hak iddia edemeyecekleri belirtildi.

(EK-FA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title