Haberler

FIFA, Fıfapro ile Mutabakat Zaptı İmzaladı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile Uluslararası Profesyonel Futbol Oyuncuları Federasyonu (Fıfpro) Arasında Mutabakat Zaptı İmzalandı.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile Uluslararası Profesyonel Futbol Oyuncuları Federasyonu (FIFPro) arasında mutabakat zaptı imzalandı.

Zapta göre, FIFA ve FIFPro, futbolcu hakları ve rüşvet skandalları gibi konularda sorunları çözmek için ortak çalışacak.

FIFA'dan yapılan açıklamaya göre, bugün Camp Nou Stadı'nda bir araya gelen FIFA Başkanı Sepp Blatter ile FIFPro Başkanı Philippe Piat, mutabakat zaptı imzaladı. İmza törenine FC Barcelona'da forma giyen Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o ile Lilian Thuram da katıldı.

Her iki taraf da transferlerde yaşanan sorunları çözmek için daha atik davranacakları, doping kullanımını önlemek için beraber mücadele edecekleri, uluslararası maç takvimini birlikte oluşturacakları ve ırkçılığı önlemek için daha fazla çaba gösterecekleri yönünde söz verdiler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title