Haberler

Engelli Milli Eskrimcilere Tekerlekli Sandalye Desteği

Tekerlekli sandalyeler- Engelli sporculardan detay- Fabrika sahibinin konuşması- Antrenörün konuşması Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenecek şampiyonada milli formayla mücadele edecek Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı'ndan 5 sporcuya, bir firma tarafından özel olarak üretilen tekerlekli sandalyeler hediye edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Tekerlekli sandalyeler- Engelli sporculardan detay- Fabrika sahibinin konuşması- Antrenörün konuşması Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenecek şampiyonada milli formayla mücadele edecek Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı'ndan 5 sporcuya, bir firma tarafından özel olarak üretilen tekerlekli sandalyeler hediye edildi.Şarja kentinde 14-21 Aralık'ta düzenlenecek 23 Yaş Altı Dünya Şampiyonası ve Büyükler Dünya Kupası'na katılacak milli takımın formasını giyecek Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı'nın 5 sporcusu için hazırlanan tekerlekli sandalyelerin teslim töreni yapıldı.Epe ve flöre branşlarında mücadele edecek sporcular için boy ve ağırlıklarına göre bir firma tarafından özel olarak üretilen sandalyelerin teslimi Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (NOSAB) fabrikada gerçekleştirildi. Takım antrenörü Kader Yıldırım, Nilüfer Belediyesi'ne bağlı spor kulübü bünyesinde eskrim çalışmalarına 2011 yılında başladıkları belirterek, sporcuları için yeni sandalyeler üreten firmanın yetkililerine teşekkür etti.Rumelili Yönetici İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (RUMELİSİAD) üyesi de olan firmanın genel müdür yardımcısı Adem Rondu ise engellilerin sportif faaliyetlerini desteklemek amacıyla tekerlekli sandalye ürettiklerini anlattı. Sporculara başarılar dileyen Rondu, "Ümit ediyoruz ki Türkiye'yi iyi noktalara taşıyacaklar. Kendilerinden birincilik bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title