Haberler

Dönüş Çilesi Devam Ediyor

Bayram Dönüşlerinde Deniz Yolunu Kullanan Vatandaşların Tercih Ettiği Yalova'nın Topçular Arabalı Vapur İskelesi'nde Yoğunluk Pazar Günü de Devam Ediyor.

Bayram dönüşlerinde deniz yolunu kullanan vatandaşların tercih ettiği Yalova'nın Topçular Arabalı Vapur İskelesi'nde yoğunluk pazar günü de devam ediyor.

Bayram ve tatillerin önemli dönüş noktalarından biri olan Yalova'nın Topçular Arabalı Vapur İskelesi'nde dün başlayan yoğunluk bugün de devam ediyor. 4 günlük Kurban Bayramı tatilini Ege ve Akdeniz ile çevre illerde geçiren vatandaşlar, dönüş için deniz yolunu tercih edince Topçular'da uzun kuyruklar oluştu. İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi (İDO), gemi ve sefer sayısını artırarak vatandaşların rahat bir şekilde ve en kısa sürede Eskihisar'a geçebilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Halen 10 arabalı

vapurun çalıştığı Topçular-Eskihisar hattında gemiler Topçular'dan aldıkları araçları bıraktıktan sonra bekleme yapmadan geri dönüyor. Yoğunluğun gece geç saatlere kadar sürmesinin beklendiği Topçular'da, vatandaşlar durumlarından çok şikayetçi değil. Geçen yıllara oranla bu yıl daha rahat geçiş yaptıklarını belirten vatandaşlar, çok büyük kuyruklara takılmamak için erkenden yola çıkmayı uygun bulduklarını söylüyor.

(SÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title