Haberler

Dizüstü Bilgisayar Sahibi Olmak İçin Gasp Yaptılar

Antalya'da, İş Yerlerine Girerek Bıçak ve Jilet Zoruyla Dizüstü Bilgisayar Gasp Ettikleri Belirlenen 2 Kişi Gözaltına Alındı.

Antalya'da, iş yerlerine girerek bıçak ve jilet zoruyla dizüstü bilgisayar gasp ettikleri belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.

Antalya'nın Işıklar Caddesi'nde meydana gelen 4 farklı gasp olayını inceleyen polis, eşkali alınan 2 kişiyi takibe aldı. Işıklar Caddesi'ndeki denetimlerini artıran polisler tarife uyan 19 yaşındaki Beyhan A. ve 17 yaşındaki A.N.'yi gözaltına aldı. Zanlıların yapılan üst aramalarında çok sayıda bıçak ve jilet ile az miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan zanlılar suçlarını itiraf ederken dizüstü bilgisayar sahibi olmak için gasp işlediklerini iddia etti.

Zanlıların gösterdikleri bir evde yapılan aramalarda 5 adet dizüstü bilgisayar ile 3 cep telefonu ele geçirildi. İfadesi alınan iki zanlı adliyeye sevk edildi.

(SE-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title