Haberler

Devrilen Yolcu Otobüsünde 29 Yaralı

Sivas'ın Koyulhisar İlçesinde, Yolcu Otobüsünün Devrilmesi Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında, 29 Kişinin Yaralandığı, Kazanın Ardından Kaybolan Bir Çocuğun İse Arandığı Bildirildi.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde, yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 29 kişinin yaralandığı, kazanın ardından kaybolan bir çocuğun ise arandığı bildirildi.

İstanbul'dan Iğdır'a giden Hayrettin Yarda yönetimindeki 76 AN 725 plakalı yolcu otobüsü, Koyulhisar-Reşadiye karayolu Tokat-Sivas il sınırındaki Bahçeköy altı köprüsünden Kelkit Çayı'na devrildi.

Kazada, otobüs sürücüsü Yarda ile birlikte yolculardan Badem Kerimov, Cahan Ablay, Yasin Eyvazoğlu, Ali İhsan, Nurettin Aras, Zemine Çoban, Serdar Yılmaz, Elvan Yılmaz, Cafer Celilov, Zümrüt Celilov, Ali Ekber, İlker Özen, Hüseyin Mehmetov, Rahmi Mehmetov, Mehmet Öznur, Songül Yürümez, Zamid Mehmetov, Tena Saf, Oğuz Yürümez, Berhan Öztürk, Fahrettin Baba, Ulaş Öztürk, Fatma Öztürk, Mehmet Yürümez, Fatma Celilov, Selçuk Yaşar, Asım Altıntaş ile kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi yaralandı.

Reşadiye ve Suşehri'ndeki hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan kimilerinin Tokat ve Sivas'a sevkedildikleri belirtildi.

Koyulhisar-Reşadiye karayolu Tokat-Sivas il sınırındaki Bahçeköy altı köprüsünden Kelkit Çayı'na devrilen yolcu otobüsü, olay yerine çağrılan Niksar Şoförler Odası'na ait vinçle ırmaktan çıkarıldı.

Ekiplerin yaptığı incelemede, otobüs içinde başka bir yolcunun olmadığı belirlendi. Bu arada otobüste anne-babasının yanında yolculuk ettiği ve kazanın ardından kaybolduğu belirtilen 5-6 yaşlarındaki Damla Yılmaz'ın da otobüs içinde bulunmadığı anlaşıldı.

Bölgeye çok sayıda sivil savunma ekibinin sevkedildiğini ifade eden yetkililer, suda kaybolmuş olma olasılığı üzerinde durulan çocuğu ırmakta arama çalışmalarının karanlık nedeniyle sabah saatlerinde yapılacağını kaydettiler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title