Haberler

Damat Cinayeti İtiraf Etti

Anne Öldürüldü, Oğlu Balta ile Yaralandı Haberine Ek

Bursa'da evinde bu sabah cesedi bulunan A. G'yi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan işsiz damadı 24 yaşındaki G. O.'yu cinayeti itiraf ettiği belirtildi. G. O.'nıun cinayette kullandığı küçük balta ve kanlı elbiseler evinde bulundu.

Sabah saatlerinde cesedin bulunması üzerine emniyete çağrılan G. O.'nıun "Kayınvalidemin katili bir an önce yakalansın ve en ağır cezaya çarptırılsın" dedi. Ancak şüpheli olarak sorgulanan G. O. sorgusunda şuçunu itiraf etti. İfadesinde 1.5 yıldır işsiz olduğunu söyleyen G. O., polisteki ifadesinde şunları söyledi:

"Eşim doğum için hastanede yatıyordu. Param yoktu. Kayınvalidem eşime sürekli olarak 'Ondan ayrıl yanıma gel. Ben sana bakarım' diyordu. Üç gün önce kayınvalideme gidip bileziğini istedim. Bana vermedi. Dün gece yarısı eve gidip onu öldürdüm. Birlikte kaldığı oğlu H. uyuyordu. Kalkmasaydı ona zarar vermeyecektim. Uyanınca onu da öldürmek istedim. Sonra bileziği alıp evden ayrıldım. Sabah erken saatlerde kuyumcuya gidip sattım. Cesede ulaşılması için komşularını cep telefonu ile arayıp, 'kayınvalideme işyerinden ulaşamıyorlar. Evine bir bakar mısınız' dedim. Böylece cesede ulaşılmasını sağladım" dedi.

Sorgulaması devam eden G. O., ifadesi alındıktan sonra adliyeyi çıkartılacak.

ANNESİNİN CESEDİNE SARILMIŞ BULUNDU

Bu arada eniştesinin ağır yaraladığı 6 yaşındaki H. B.'nin sürünerek annesinin yanına gitiği ve sabah eve gelen polislerce öldüğünden habersiz annesi A. G'nin cesedini sarılı bulunduğu belirtildi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan H. B'nin, "G. eniştem bize geldi. Arkasında bir şey saklıyordu. Sonra onunla bize saldırdı" sözleri cinayetin aydınlatılmasını sağladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title