Haberler

Ceyhan Nehri'nde 3 Kişi Boğuldu

Adana'da Serinlemek ve Balık Avlamak Amacıyla Ceyhan Nehri'ne Giren 2 Öğrenci ile Onları Kurtarmak İsteyen Komşuları Boğularak Hayatını Kaybetti.

Adana'da serinlemek ve balık avlamak amacıyla Ceyhan Nehri'ne giren 2 öğrenci ile onları kurtarmak isteyen komşuları boğularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Sarısakal Mahallesi'nde oturan ve inşaat boyacılığı yapan 21 yaşındaki Hüseyin Turgut ile komşularının çocukları 10 yaşındaki Kadir Hendeş ve 10 yaşındaki Hasan Erdemsoy ile birlikte balık avlamak ve serinlemek amacıyla Kelemete Mahallesi yakınından geçen Ceyhan Nehri kıyısına geldi. Boyacı Turgut, av malzemesi ile balık avladığı sırada beraberinde gelen ve Sarısakal İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencilerinden Kadir Hendeş ve Hasan Erdemsoy serinlemek amacıyla Ceyhan Nehri'ne girdi.

Yüzme bilmeyen 2 öğrenci bir süre sonra nehirde akıntıya kapıldı. Çocukların çırpınarak yardım çığlıklarını duyan Hüseyin Turgut ise onları kurtarmak amacıyla nehre atladı. Ancak Turgut da nehirde akıntıya kapılarak çocuklarla birlikte suda kayboldu. Olayı fark eden vatandaşlar tarafından polise bildirilmesi üzerine Adana'dan çağrılan arama ve kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu cesetler Ceyhan Nehri'nden çıkarılarak Ceyhan Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

(MÇ-AB-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title