Haberler

Cem Karabay'dan Erişilmesi Güç Dünya Rekoru 135 Saatlik Kendine Ait Sualtında Kalma Rekorunu 27 Ekim'de Kırarak Tüm Şehitlere Armağan Eden Dünya Rekortmeni Cem Karabay, 29 Ekim'de de Türkiye'ye ve Cumhuriyet'e 193 Saat ile Erişilmesi Güç Bir Rekor Hediye Edecek.

Cem Karabay dün gece oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe derbesini internetten satın alarak kurulan ekranda ekibi ile birlikte izledi.

Cem Karabay dün gece oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe derbesini internetten satın alarak kurulan ekranda ekibi ile birlikte izledi. Cem Karabay Cumhuriyet bayramında "Cumhuriyet Rekoru" dediği 193 saatlik sualtı dalışını tamamlayarak yarın saat 19: 30'da havuzdan çıkmaya hazırlanıyor.

Karabay Şehitler ve Van depremi nedeni ile Türkiye genelinde iptal edilen kutlama törenlerinin yerine tüm halkı elinde bayraklar ile İstanbul Kadıköy Caddebostan sahildeki "Cumhuriyet Rekoru" alanına bekliyor. Yarın 18: 30 -21: 00 saatleri arasında Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yapılacak Cumhuriyet yürüyüşünün " Cumhuriyet Rekoru" alanında sonuçlanması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

title