Haberler

Çarpışma Dizisinin 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çarpışma Son Bölüm İzle

Ekranların sevilen dizisi Çarpışma geçtiğimiz akşam 20. bölümüyle ekranlara geldi. Ivan'ın sonunu getirmek isteyen Veli, yaptığı plan sonucunda ailesinin gerçekte kimin öldürdüğünü öğrenerek büyük şaşkınlık yaşar. Çarpışma dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma dizisinin 20. bölümünde neler oldu?

Çarpışma dizisi son bölümüyle Perşembe akşamı ekranlara geldi. Cansızın kim olduğunu bilen Zeynep ile Veli, Kadir'e bu durumu açıklayacaklar mı? Çarpışma dizisinin 20. bölümünde neler oldu? 21'inci bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çarpışma dizisi hakkında merak edilenler…

21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Perşembe akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Çarpışma dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Meral, kendisini tanınmayacak hale getiren Yakup'un evini ateşe verdi ancak Yakup ateşlerden sağ çıkabilecek mi? Çarpışma'nın henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

20'İNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Zeynep, Cemre ve Kerem'i bombadan kurtarmak isteyen Kadir, bombanın patlamasıyla birlikte, eşini ve çocuğunu kaybettiği bombalı saldırı aklına gelir. Ancak patlayan araç Kadir'in değildir. Başka araçta patlayan bomba, Cansız tarafından taşınmıştır. Ivan ne olduğunu anlamaz ve Cansız'a neler olduğunu sorar. Cansız ise kimsenin onun oğlunu öldüremeyeceğini söyler.

Çarpışma Dizisinde Neler Oldu?

VELİ'NİN AİLESİNİ CANSIZ ÖLDÜRDÜ

Babasının ölümüne neden olan Ivan ile yüzleşen Veli, planını Kadir'e açıklar. Ancak Kadir, bu planın doğru olmadığını söylese de Veli vazgeçmez. Bunların yanı sıra Kerem de Meral'e işkence yapan Yakup'u bulur, Meral'i kurtarır. Kadir ise Veli'nin yanına gider, Ivan ile uzun bir kapışma yaşanır ve galip Kadir olur. Son anda Ivan'ın adamıyla Zeynep'in kapıdan girmesi Kadir'i şok eder. Ivan, Veli'ye ailesini koruyanla öldürenin aynı kişi olduğu söyler. Bu kişinin Cansız olduğu Veli tarafından anlaşılır.

Çarpışma Dizisinde Neler Oldu?

Ivan'ın sözleri, Cansız'ın adamlarının silah sesleriyle kesilir. Sonrasında Cansız ortaya çıkar. Kadir, Zarif sandığı Cansız'a silah doğrultur. Ancak Veli, Cansız'ı kendisi öldürmek istediğinden, aradığı adamın o olmadığını söyler.

Çarpışma Dizisinde Neler Oldu?

İşkencelere maruz kalan Meral, Yakup'un evine gider ve onu tanınmayacak hale getirir. Ardından benzinle evi tutuşturur.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title