Haberler

Bursa'da Metro İstasyonu Önünde Bırakılan Çanta Fünye ile Patlatıldı

Bursa'da metro istasyonu önünde bırakılan çanta fünye ile patlatıldı Bursa'nın en işlek yerlerinden şehreküstü meydanı'nda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bırakılan çanta paniğe neden oldu.

Bursa'da metro istasyonu önünde bırakılan çanta fünye ile patlatıldı

Bursa'nın en işlek yerlerinden şehreküstü meydanı'nda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bırakılan çanta paniğe neden oldu. Şüpleli çanta fünye ile patlatılırken bu an meraklı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Şehreküstü Meydanı'nda bulunan Ak Parti İl Başkanlığı'nın karşısındaki Bursaray İstasyonu'nun girişinde, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından bırakılan çanta, paniğe neden oldu. Özel bir hastanenin hemen yanında bulunan çantayı gören vatandaşlar polise haber verdi. Kısa sürede gelen ekipler, güvenlik şeridi çekerek önlem alıp bomba imha ekiplerini çağırdılar. Fünye ile uzaktan patlatılan çantanın içersinden bebek kıyafetlerı ve bezi çıktı. Çanta daha sonra bölgeden sorumlu polis ekiplerine teslim edildi.

Bu arada şüpheli çantanın patlatılması sırasında meraklı kişilerin cep telefonu ile aldıkları görüntüler dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şehreküstü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title