Haberler

Bursa: Bursa'da "Naylon Fatura ve Fiş" Operasyonu

Bursa'da Hayali Firmalara Ait Fiş ve Faturaları Vergi İadesinde Kullanılmak Üzere Vatandaşlara Sattığı İddia Edilen 1 Kişi Yakalandı.

Bursa'da hayali firmalara ait fiş ve faturaları vergi iadesinde kullanılmak üzere vatandaşlara sattığı iddia edilen 1 kişi yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tayakadın Mahallesi'nde televizyon tamirciliği yapan E.Y.'yi hayali firmalara ait fiş ve faturaları değişik yüzdelerle vatandaşlara sattığı gerekçesiyle gözaltına aldı. Operasyonda, E.Y.'nin yapılan ev ve işyeri aramasında, her birinde 2 bin YTL olmak üzere toplam 554 bin YTL'lik 10 ayrı hayali firmaya ait yazar kasa fişi, sahte faturalar, bir adet firma kaşesi, bilgisayar, yazar kasa ve her biri farklı firmalar adına programlanmış 18 yazar kasa beyni ele geçirildi. Gözaltına alınan E.Y., sorgulamasının ardından "Sahte fatura ve fiş düzenlemek" suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title