Haberler

Bursa: 10 Aylık Bebeği Cami Avlusuna Bıraktılar

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde 10 Aylık Bir Bebek, 2 Kız Çocuğu Tarafından Cami Avlusuna Bırakıldı.

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde 10 aylık bir bebek, 2 kız çocuğu tarafından cami avlusuna bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, polisi arayan bir şahıs, Sırabademler Mahallesi Hacı Osman Döl Camii'nin bahçesine bir çocuk bırakıldığı ihbarını yaptı. Bunun üzerine olay yerine giden polis ekipleri, cami avlusuna bırakılmış bir bebekle karşılaştı. Vatandaşlar, 10 yaşlarında biri eşarplı 2 kız çocuğunun cami avlusuna bir şey bırakıp kaçtıklarını gördüklerini, bunun üzerine cami avlusuna girip baktıklarında küçük bebekle karşılaştıklarını söyledi.

Polis ekipleri 10 aylık bebeği hemen Karacabey Devlet Hastanesi'ne götürdü. Durumdan haberdar olan Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban ve Emniyet Müdürü Varkın Suyuak, hemen hastaneye gelerek, minik bebek hakkında bilgi aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen bebeğin durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi. Cinsiyeti kız olan 10 aylık bebek, karnı doyurulduktan sonra hemşire ablalarının kollarında uykuya daldı. Kaymakam Balaban, minik bebeğin ailesinin bulunması için talimat verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title