Haberler

Bakan Çelik'ten Esnaf Ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, AK Parti Van Seçim Bürosu'nda Düzenlenen Milletvekili Adaylarının Tanıtım Toplantısının Ardından Esnafı Ziyaret Ederek, Sorunlarını Dinledi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, AK Parti Van Seçim Bürosu'nda düzenlenen milletvekili adaylarının tanıtım toplantısının ardından esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Bakan Çelik, beraberindeki AK Parti Van Milletvekili adayları İkram Dinçer, Kerem Altun, Kayhan Türkmenoğlu, Gülşen Orhan ve çok sayıda partiliyle birlikte Cumhuriyet Caddesi'nde esnafı ziyaret etti. Cadde boyunca dükkanları tek tek dolaşan Bakan Çelik ve adaylar, esnafla tokalaşarak sorunlarını dinledi. Ardından Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na (VESOB) geçen Bakan Çelik, Başkan Mehmet Ali Can ile bir süre görüştü. Can'dan odanın sorunları hakkında bilgi alan Bakan Çelik, daha sonra Şoförler ve

Otomobilciler Odası'na geçti. Burada da oda başkanı Faruk Alpaslan ile görüşen Çelik, odanın üyelerine yönelik yapacağı eğitim kompleksine destek vereceklerini belirterek, "Siz Bismillah deyin, biz sizlere destek oluruz" dedi.

Odanın üye sayısı, mevcut sorun ve sıkıntıları hakkında da bilgi alan Bakan Çelik, dinlenmek üzere İskele Caddesi üzerinde bulunan öğretmenevine geçti. Geceyi Van'da geçirecek olan Bakan Çelik, yarın düzenlenecek karne dağıtım törenine katıldıktan sonra Van'dan ayrılacağı ifade edildi.

(SER-ŞA-OMR-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title