Haberler

Bakan Çelik, Ağaç Dikti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Karaköprü ilçesi Akpınar Dere Islah Projesi'nin 3.etap ağaç dikim törenine katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Karaköprü ilçesi Akpınar Dere Islah Projesi'nin 3. etap ağaç dikim törenine katıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e; Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü İlçe Kaymakamı Mustafa Kutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye başkanları, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Ağaç dikimi öncesi konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 30 bin türde ağaç dikimi yapılacağını söyleyerek şöyle konuştu: "Karaköprü ilçesinin mega projeleri arasında yer alan Akpınar Dere Islah Projesi Bakanımız Faruk Çelik ile birlikte ağaç dikimini yapmaktan dolayı çok mutluyum. Belediye Başkanlığı dönemimde Karaköprü'yü yeşil bir hale getirmek istiyoruz. Burada yapmış olduğumuz çalışma en güzel örneklerinden biridir. Hedefimiz her yıl 25 bin ağaç dikmektir."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de, şunları söyledi:

"Şanlıurfa'nın gerçekten modern yüzü olan Karaköprü'nün nasıl değiştiğini hep birlikte görüyoruz. Burada gördüğünüz dere nasıl yeşermiş. Ben inanıyorum ki Şanlıurfa'nın diğer yerleri de böyle olacaktır. 76 milyon vatandaşımıza değer veren ve saygı duyan bir iktidar var. Bunu herkes görmektedir."

Konuşmaların ardından Faruk Çelik, Vali Güvenç, Başkan Çiftçi ve davetliler ağaç dikti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title