Haberler

Bahçeli'den 'Milli Hassasiyet' Uyarısı

Bahçeli, 'Anayasa Değişikliği Hakkında Milli Hassasiyetimiz Olan Konularda 20 Yıl Sonra Önümüze Bir Sorun Çıkmaması için Hassasiyetimiz Dile Getireceğiz' Dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 'Anayasa değişikliği hakkında milli hassasiyetimiz olan konularda 20 yıl sonra önümüze bir sorun çıkmaması için hassasiyetimiz dile getireceğiz' dediği bildirildi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ankara Sanayi Odası yönetimini parti genel merkezinde kabul ederek bir süre görüştü.

ASO Genel Başkanı Nurettin Özdebir, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Bahçeli'ye yeni yasama dönemi için başarılar dilemek ve iş dünyasının beklediği düzenlemeler konusunda kendilerinden destek istemek için ziyaret ettiklerini söyledi. Özdebir, Bahçeli'nin kendilerine 'Tekliflerin kimin tarafından geldiği önemli değil, yeter ki memleket hayrına olsun. Biz destekleriz' dediğini aktararak, 'Her zamanki devlet adamlığı duruşunu sergiledi' dedi.

Özdebir, Anayasa konusunda da Bahçeli'nin 'Yeni meclis, çeşitlenmiş meclis' ifadelerini kullandığını aktardı. 'Bahçeli'nin konu hakkında konuşmak için henüz erken olduğunu söylediğini' belirten Özdebir, 'Bahçeli, milli hassasiyetimiz olan konularda 20 yıl sonra önümüze bir sorun çıkmaması için hassasiyetlerimizi ifade edeceğiz dediler' diye konuştu. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title