Haberler

    Arif T' İlacı İşe Yaradı: İkinci Kez Bavyera Meclisinde

    ALMANYA'DA sonuçları federal hükümeti ve kosalisyon partilerinin liderlerinin geleceğini de etkileyen Bavyera seçimlerinde partisi SPD'nin tarihi bir yenilgi almasına rağmen Türk kökenli siyasetçi Arif Taşdelen, ikinci kez Bavyera meclisine girmeyi başardı.

    ALMANYA'DA sonuçları federal hükümeti ve kosalisyon partilerinin liderlerinin geleceğini de etkileyen Bavyera seçimlerinde partisi SPD'nin tarihi bir yenilgi almasına rağmen Türk kökenli siyasetçi Arif Taşdelen, ikinci kez Bavyera meclisine girmeyi başardı. Tercihli oyların geç açıklanması nedeniyle heyecanla bekleyişini sürdüren Arif Taşdelen, müjdeli haberi yakın arkadaşlarıyla paylaştı.

    KEFENLE DEFİN İÇİN BÜYÜK ÇABA HARCAMIŞTI

    Arif Taşdelen, seçim öncesi mizah dolu bir kampanya yapmış ve aşırı sağa karşı etkili olacağını iddia ettiği 'Arif T direkt' ilacını seçmenlerine tanıtmıştı. Taşdelen, Mecliste SPD'nin uyum komisyonu başkanlığı yapıyordu ve Müslümanların kefenle defnedilmesi için büyük bir çapa sarf etmişti.

    İlk demecini de Hürriyet'e veren Arif Taşdelen, "İnanıyorum ki Türk kökenli seçmenlerin de oylarını aldım. Ümitleri boşuna çıkarmayacağım. Parlamento da bilhassa, ırkçılığa ve Müslüman düşmanlığına karşı mücadele edeceğim" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title