Haberler

"Arayış İçindeydim ve Türkiye'ye Geldim"

Bursaspor'un yeni file bekçisi Scott Carson, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bursaspor'un yeni file bekçisi Scott Carson, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Carson Bursaspor'u tercih etmesinin nedeni olarak yeni bir arayış içinde olduğunu ve bu yüzden Türkiye'ye geldiğini söyledi.

Bursaspor'un İngiltere'nin West Bromwich Albion takımından transfer ettiği tecrübeli file bekçisi Scott Carson Bursa'ya gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Takım arkadaşlarının kendisini evinde gibi hissettirdiğini belirten Carson, Çok iyi takımımız var. Başarılar elde edecğimize inanıyorum dedi. Bursaspor'un geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United maçını izlediğini sözlerine ekleyen Carson, Bursaspor'u seçmemdeki en büyük sebep yeni bir arayış içine girmemdi. 6 sezon Premier Lig'de oynadım. Daha yeni bir takım istiyordum. Avrupa'da oynamak istiyorduk. Bu teklifle Bursaspor'a geldim. Kenny Miller gibi büyük bir futbolcu Türkiye'yi seçtiği için ben de iyi bir yer olduğunu düşündüm. Kenny'nin bana söylediği kadarıyla Türkiye'deki maç atmosferleri de çok heyecanlı geçiyormuş. O da kariyeri boyunca böyle coşkulu bir taraftar görmemiş. Ben de çok merak ediyorum dedi.

KEBABI ÇOK BEĞENDİM

Türkiye'deki insanların arkadaş canlısı olduğunu ve çok sevdiğini belirten Carson yemeklerden ise en çok kebabı beğendiğini sözlerine ekledi. Carson, Türkiye'den hiçbir kaleciyi tanımadığını, eğer Galatasaray Uruguaylı kaleciyi kadrosuna katarsa onu tanıdığını belirtti.

HAYALİM SCHMEİCHEL

Bir gazetecinin kendisine hangi kaleciyi örnek aldığı yönündeki soruyu yanıtlayan tecrübeli file bekçisi, Çocukken kahramanım Danimarkalı Milli Kaleci Peter Schmeichel'di. Örnek alacak kişi varsa hep onu alırım diye konuştu. Carson, sezon açılışını da iple çektiğini ve çok heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title