Haberler

Antalya: Antalya'da "Hayalet 1" Operasyonu

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Tarafından Yapılan "Hayalet 1" Adlı Operasyonda, X-ray Cihazında Okunmayan Ruhsatsız Glock Marka Tabanca Ele Geçirildi. En Son Danıştay Baskınında Kullanılan Silahların Diyarbakır'dan Getirildiği Öğrenildi. Yapılan Operasyonda, Toplu Silah Kaçakçılığı Yaptıkları Belirlenen 5 Kişi ile Silah Alan 15 Kişi Gözaltına Alındı. Silahları Satın Alanlar Arasında Antalyalı İşadamlarının da Olduğu Öğrenildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan "Hayalet 1" adlı operasyonda, X-Ray cihazında okunmayan ruhsatsız Glock Marka tabanca ele geçirildi. En son Danıştay baskınında kullanılan silahların Diyarbakır'dan getirildiği öğrenildi. Yapılan operasyonda, toplu silah kaçakçılığı yaptıkları belirlenen 5 kişi ile silah alan 15 kişi gözaltına alındı. Silahları satın alanlar arasında Antalyalı işadamlarının da olduğu öğrenildi.

Hayalet-1 operasyonunda 5'i satıcı 20 kişinin yanı sıra Antalya'da ilk kez 17 adet 9 mm. Çapı Glock marka tabanca,1 adet mısır menşeli 9mm. çaplı seyyar dipçikli Port Sait marka tam otomatik tabanca, 4 adet 9mm çaplı Walther marka tabanca ve 93 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, ruhsatsız olan ve X-Ray cihazında okunmayan bu silahların ne amaçla kullanılmak istendiği polis tarafından araştırılıyor. Emniyet yetkilileri, silahların suikastta kullanılacağı şüphesi üzerinde duruyor. Gözaltına alınan şahıslardan 5'i, ''Toplu silah kaçakçılığı, 15'i de ''Ruhsatsız silah bulundurma'' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title