Haberler

Antalya: 2. Feslikan Yaylası Şenliği

Bu yıl 2.si düzenlenen Feslikan Yayla Şenliği'nin 2'inci gününde, Feslikan Yaylası'nda Sibel Can rüzgarı esti.

Bu yıl 2.si düzenlenen Feslikan Yayla Şenliği'nin 2'inci gününde, Feslikan Yaylası'nda Sibel Can rüzgarı esti.

Feslikan Yaylası Spor sahasında Sibel Can'dan önce, Grup Anadolu, Tuğba Karakuş ve Hasan Yılmaz bir birinden güzel şarkılarla Antalyalılar'ı coşturdu. Saat 20.00'de başlayan etkinliklere yaklaşık 25 bin kişi katıldı. Tuğba Karakuş'tan sonra sahneye çıkan Hasan Yılmaz sahne perfonmansı ile Antalyalılar'a unutulmayacak bir gece yaşattı.

Kalabalık arasında bazen sözlü tartışmalar çıktı. 13 yaşındaki Feslikanlı Zübeyde Korkmaz sahneye çıktı ve Feslikanlı hemşehrileri için, "Kınalı Kar" dizisinin şarkısını söyledi. Konser alanına saat 22.00 sıralarında gelen Sibel Can, üstünü değiştirdikten sonra sahneye çıktı. Sibel Can'dan önce sahneye konuşmak üzere çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Türkiye'de çok az şehirde yayla şenliği yapılıyor. Biz bu yayla kültürünü geliştirmek istiyoruz ve bu yıl Feslikan Yayla Şenliği'nin ikincisini yapıyoruz. Biz Feslikan Yaylamıza sahip çıktık buraya yol getirdik. Aynı zamanda buranın alt yapı sorununa da el attık. Kısa sürede buraya konalizasyon ve içme suyu getireceğiz" dedi. Menderes Türel'in konuşmasında sonra sahne alan Sibel Can ilk olarak "Lale Devri" şarkısını Antalyalılar için seslendirdi. Sibel Can'ın şarkılarına tüm Antalyalılar hep bir ağızdan eşlik ederken, bir çok kişi telefonlarıyla Sibel Can'ı çekme yarışına girdi. Sibel Can'ın görüntüsünü çekmek isteyenler ilginç görüntülere neden oldu. Sibel Can 3'ncü şarkısını bitirmek üzereyken bir kişinin sahneye çıkmak istemesi ortamı gerdi. Güvenlik elemanları ve jandarma şahsı yaka paça konser alanından uzaklaştırdı. Konser gecenin ilerleyen saatlerinde havai fişek gösterileri ile son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title