Haberler

Ankara'daki Bombalı Saldırıya Tepkiler

Hukuki Araştırmalar Derneği Diyarbakır Şubesi, Ankara'da Meydana Gelen Saldırıyı Şiddetle ve Nefretle Kınadığını Duyurdu.

Hukuki Araştırmalar Derneği Diyarbakır Şubesi, Ankara'da meydana gelen saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadığını duyurdu.

Hukuki Araştırmalar Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Avukat Ahmet Yeşil, hangi maksatla ve kim tarafından yapılırsa yapılsın, terör ve onun dili olan şiddeti nefretle kınadıklarını söyledi. Onun için tüm kesimlerin birlik ve beraberlik içinde, terörü iç politika malzemesi yapmadan tepkilerini ve nefretlerini ortaya koymalarının önemli olduğunu söyleyen Yeşil "Menfur olayın zamanlaması, olayın failleri ve maksatları konusunda ip uçları verilmektedir. Ülkemiz cumhurbaşkanlığı seçimi ile başlayan süreç ile

bilinçli olarak kaos ortamına sürüklenmekte, ülke insanının geneline hakim olan iyimser havaya zarar verilmek istenmektedir. İnsanımız sağduyuyla bu süreci iyi okumalı, ülkelerine ve kendilerinin demokratik kazanımlarına kastedenlerin çirkin emellerinin gerçekleşmesine fırsat vermemelidir" dedi.

(FA-FA-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title