Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi: İlk gün 2 bin 100 kilogram satıldı

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası tarafından Başkent Mobil Market aracılığıyla uygun fiyatlı kırmızı ve beyaz et satışı uygulaması yoğun ilgi gördü. Başkent Mobil Market'in Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı'ndaki ilk gününde yaklaşık 2 bin 100 vatandaş uygun fiyattan et aldı, 2 bin 100 kilogram da et satışı yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) iştiraki Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından Başkent Mobil Market aracılığıyla yaptığı kırmızı ve beyaz et satışı ilk gününde rekor kırdı. Kırmızı ette kilogramı 139,5-149,5 TL olan uygun fiyatlı ürünlerden 2 bin 100 vatandaş faydalanırken 2 ton 100 kilogram et satışı yapıldığı açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi: İlk gün 2 bin 100 kilogram satıldı

2 TON 100 KİLOGRAM KIRMIZI VE BEYAZ ET BAŞKENTLİLERİN MUTFAĞINA GİRDİ

Başkent Mobil Market, yerli besiciler tarafından üretilen etleri Ramazan ayı sonuna kadar 25 ilçede Başkentlilerle buluşturacak. Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Ümit Sevdi, Abdi İpekçi Parkı'nda dün başlayan ve yarın (3 Şubat) akşam mesai bitimine kadar devam edecek uygulama hakkında şu bilgileri verdi:

"Mobil Maket olarak Ankaralı hemşerilerimize ekonomik fiyatlı et, kıyma satmak üzere sürecimizi başlatmıştık. Sürecimiz bugün de devam ediyor. Dün talep yaklaşık 2 bin 100 kişiye yaklaştı ve toplam et satış miktarımız kişi başına bir kilogram vermek üzere planladığımızda 2 ton 100 kilogram gibi bir rakama ulaştı. Kooperatif ve et üreticilerimiz talebe yetişmek için gece vardiyası olmak üzere bize müthiş bir destekle kesimlerine devam ediyorlar. Çok hızlı bir operasyonla devam ediyoruz ve bünyemizdeki lojistik araçlarımız devrede… Mobil Marketimiz aracılığıyla ürünlerimizi halkımızın ayaklarına kadar götürerek devam edeceğiz."

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi: İlk gün 2 bin 100 kilogram satıldı

VATANDAŞLARDAN ABB'YE TEŞEKKÜR

Zorlu ekonomik koşullarda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen uygun fiyatlı et satışından yararlanmak için sabahın erken saatlerinde sıraya giren Başkentli vatandaşlar ABB'ye teşekkürlerini şöyle ifade etti:

Cemal Şahin: Çok güzel bir uygulama çok teşekkür ederiz. Yaygınlaştırılmasını istiyoruz. Yapılan şey çok güzel yarı fiyatına her şey...

Esme Duyurucu: O kadar çok sevindik ki dünyalar bizim oldu. Belediyemiz çalışınca daha da mutlu oluyoruz. Çok memnunuz.

Halil Mutlu: Hizmetten çok memnunuz ayağımıza hizmeti getirdiler gidip kasaba yalvarmıyoruz. Vatandaş 200 liraya et alacağına daha uygun fiyata satın alıyor.

Sadık Topal: Aldığımız emekli maaşı ile geçinemiyoruz bu yüzden geldim uygun fiyatlı et satın almak için. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Cafer Bozkurt: Allah razı olsun çok memnunuz.

Hanefi Gürler: Dışarıda et fiyatları çok pahalı burada yarı fiyatı nerdeyse. Başkanımıza çok teşekkür ederiz.

Kütük Polat: 2 gün oldu bu uygulama biz de bugün geldik. Allah razı olsun Başkan'ımızdan.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi: İlk gün 2 bin 100 kilogram satıldı

SATIŞ PROGRAMI HAFTALIK DUYURULACAK

Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek uygulamada, hafta içi 10.00 ile 17.00 saatleri arasında 25 ilçenin tamamında uygun fiyatlı kırmızı ve beyaz et satışı gerçekleştirilecek. Başkent Mobil Market'in haftalık satış programı ABB'nin sosyal medya hesapları aracılığıyla vatandaşlara duyurulacak.

Kaynak: ANKA / Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Abdi İpekçi Parkı Halk Ekmek Halk Ekmek Ankara Ekmek Politika Ekonomi Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (36)

İbrahim Gubektas:

Bizden aldı yine bize veriyor çok komik onca insanı soğukta beklemeye hakkın yok bu resmen fakirle alay etmek

19
139
yanıtYanıtla
Mutlu :

Sen git makarna kuyruguna gir o zaman

yanıt21
yanıt7
Erkan Can :

Bunu tanzim satış kuyruklarına girip domates biber alırken de ekonomiyi bu hale bizi bu kuyruklara mahkum edenlere sordun mu trol kardeş ?

yanıt23
yanıt10
Berjeri aşireti:

Mansur yavaşa buradan sesleniyorum hayatım boyunca ilkkez mansur yavaş belediyeciliğinde evimdeki su faturası elektirik faturasından fazla geliyor.benden 400 lira su faturası alıp ette indirimmi yapmış hemde 1 kiloda vah vah o kuyruktakilere faturalarını sorun KOMİK GERÇEKTEN KOMİK

45
89
yanıtYanıtla
Duran Turhan:

Algı operasyonu böyle bir şey işte.2 ton eti her hangi bir kasap bile satıyor. Mansur Y. den bir şey çıkmaz. Kapasitesi belli. Orta halli bir ilçenin başkanlığı için yeterli. Ama CHP deki adam kısırlığı ve Ak Partinin süreci iyi yönetememesinden Ankara'ya başkan oldu.

35
82
yanıtYanıtla
Fırat Arslan:

Duy artık sesimizi başkan. Bu millet senin Cumhurbaşkanı olmanı istiyor. Gel inat etme :) bu devleti anca sen kurtarırsın.

69
41
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Her şehire sen gibi başkan lazım sayın başkan. Umarım CB adayı sen olursunda halk refaha kavuşur

75
26
yanıtYanıtla
H do:

Millete balığı ağzına verme balık tutmayı öğret = eğitim

23
67
yanıtYanıtla
osman kara kara:

Napacaz evde danamı besleyecez?

yanıt42
yanıt18
Arda Yıldız:

ucuz etin yahnisi misali.

19
64
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title