Haberler

Altınordu Belediyesi Şehir Merkezinde Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Altınordu Belediyesi, ilçenin şehir merkezi ve kırsal mahallelerinde konfor ve standartları yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezinde alt ve üstyapı çalışmaları devam ederken, tarihi mahallelerde mineral yüzeyli doğal begonit taşlar kullanılarak estetik bir görünüm sağlanıyor.

Ordu'nun Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçenin şehir merkezi ile kırsal mahallelerinde konfor ve standartları yükseltmek için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Altınordu Belediyesi tarafından şehir merkezinde yürütülen alt ve üstyapı çalışmaları sürüyor. Çalışmalar çerçevesinde Yeni Mahalle'nin sokaklarında altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları devam ederken, sokaklarda ayrıca mineral yüzeyli doğal begonit taş uygulaması da gerçekleştiriliyor. Düz Mahalle'de ise ekipler, gerçekleştirdikleri altyapı yatırımlarının ardından 9 sokağın yollarında sıcak asfalt, kaldırımlarda ise mineral yüzeyli begonit taş uygulaması gerçekleştirecek.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "Özellikle tarihi mahallelerimizde şehir estetiği öncelikli bölgenin yapı kültürüne, dokusuna uygun mineral yüzeyli doğal begonit taşlarla şehrimize ve insanımıza yakışır nitelikli hizmetlerimize devam ediyoruz. Sadece altyapı ve yol yapmıyoruz, sokak yenilemiyoruz. Öte yandan istihdamdan kültüre, tarımdan ticarete, spordan sanata, turizmden teknolojiye her alanda projelerimizi de hayata geçiriyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altınordu Belediyesi Altınordu İnşaat Turizm Teknoloji Spor Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title