Haberler

Altay Moral Bozmadı

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde Tekirdağspor'la 1-1 berabere kalarak 3'te 3 yapma fırsatını kaçırmasına rağmen 7 puanla liderlik koltuğunu koruyan Altay'da Teknik Direktör Serdar Sabuncu umutlu konuştu.

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde Tekirdağspor'la 1-1 berabere kalarak 3'te 3 yapma fırsatını kaçırmasına rağmen 7 puanla liderlik koltuğunu koruyan Altay'da Teknik Direktör Serdar Sabuncu umutlu konuştu. Kaçan 2 puana rağmen zirvede kalmanın önemli olduğunu dile getiren genç teknik adam, "İlk 2 haftada 6 puan toplamıştık, ancak bu kadar organize oynamamıştık. Bazen futbolunuzun ödülünü alamıyorsunuz, ancak lig uzun bir maraton ve biz doğru yoldayız. Taraftarımızla bütünleştik, onlara layık olmak için Ankara Demirspor deplasmanına kazanmak için gideceğiz" diye konuştu.

Tekirdağspor karşısında 1-0 öne geçtikten sonra 13'üncü dakikada penaltı golcü Murat Uluç'a sahip çıkan Sabuncu, "Murat, 24Erzincanspor maçında 2 gol atıp 3 puan almamızı sağladı. Gölcükspor deplasmanında hem 2 gol attı hem de 2 asist yaptı. Dün de Hüsamettin'in attığı golün pasını verdi. Murat'ın penaltı kaçırması önemli değil, canı sağ olsun. Oyuna 90'ıncı dakikada giren İbrahim Akın konusunda sabırlı olmaları gerektiğini ifade etti."

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Uluç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title