Haberler

Abdi İbrahim'in İksir Programına Başvurular Başladı

Türk ilaç sektörü firması Abdi İbrahim'in Genç Yetenek Geliştirme Programı İksir'in başvuruları başladı.

Türk ilaç sektörü firması Abdi İbrahim'in Genç Yetenek Geliştirme Programı İksir'in başvuruları başladı.

Şirket açıklamasına göre, Abdi İbrahim, hayatı iyileştirmeye kariyerinden başlamak isteyen genç yetenekleri arıyor.

Abdi İbrahim İksir Genç Yetenek Geliştirme Programı ile kariyerinde ilk ve en önemli adımı atacak yetenekleri, beslenip gelişimlerini sağlayacak, kariyerlerinde dönüşüm yaratacak bu yolculuğun sonunda, kariyerlerine yön verecek deneyimler, fırsatlar ve hayatlarının işi bekliyor.

www.toptalent.co/abdiibrahimiksir adresinden başvuru yapan genç yetenekler, ikinci aşamada kendilerine gönderilen vaka sorusunu ve devamında yetenek testlerini çözecekler. Değerlendirmelerden sonra yetenekler Abdi İbrahim'de, şirket kültürünü deneyimleyecekleri, yöneticileriyle tanışacakları bir gün geçirecek. Yapılacak yabancı dil testi ve mülakatlardan sonra başarılı olan 15 yetenek önce yarı zamanlı olarak çalışmaya başlayacak ve süreci başarıyla tamamlayan adaylara program sonunda iş teklifi yapılacak.

Abdi İbrahim İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Önel, programın yeteneklere iş hayatına başlarken ihtiyaç duydukları "İksir"i sunduğunu belirterek, "Hayatı iyileştirmek; yeni şeyler denemeyi, cesaret, tutku ve sorumlulukla her gün öğrenmeyi gerektirir. İksir programını bu cesarete ve yeteneğe sahip genç yetenekler için tasarladık." bilgilerini verdi.

16 Şubat'a kadar başvuruların alınacağı programda, üniversiteden lisans ya da lisansüstü programlarından mezun ya da en geç Şubat 2017'de mezun olacak adayların başvurması bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Abdi İbrahim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title