Haberler

Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal ve Ertuğrul Sağlam Hakkında FETÖ'den Takipsizlik Kararı Verildi

Güncelleme:

FETÖ'nün futbol yapılanması soruşturması kapsamında eski futbolcular Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal ve Ertuğrul Sağlam hakkında takipsizlik kararı verildi.

FETÖ'nün futbol yapılanması soruşturması kapsamında eski futbolcular Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal ve Ertuğrul Sağlam hakkında takipsizlik kararı verildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik eski milli futbolcular Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal ve Ertuğrul Sağlam hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. 3 isim hakkında yürütülen soruşturmada savcılık geçen ay takipsizlik kararı verdi.

"Zaman" kod adlı gizli tanığın "Galatasaray futbol takımında bulunan bazı futbolcuların 1997-1998 yıllarında Fettullah Gülen tarafından verilen özel sohbetlere katıldığını, bu sohbetlere katılan futbolcuların şakirt olduğunu" iddia etmesi üzerine soruşturmaya başlandığı aktarılan takipsizlik kararında, gizli tanığın beyanlarında geçen hususların kamuoyunca çok uzun yıllar önce bilindiği, bu hususlara ilişkin ulusal basında videolar yayınlandığı, bu haberlerin yapıldığı tarih itibarıyla FETÖ'nün terör örgütü olarak kabul edilmediği anlatıldı.

YETERLİ DELİL BULUNAMADI

Soruşturma kapsamında 3 isim hakkında örgüte üye olup olmadığına dair araştırmanın yapıldığı belirtilen takipsizlik kararında, Bülent Korkmaz ve Hakan Ünsal'ın FETÖ'nün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı olmadığı, örgüte müzahir dernek, vakıf veya sendikalara üyeliklerinin bulunmadığı, örgütle bağlantılı şirketler ve şirket ortakları listesinde yer almadığı, Bank Asya'da hesaplarının bulunmadığı, yine örgüte müzahir kurum, kuruluş ve firmalarda SGK kaydının bulunmadığı vurgulandı. Takipsizlik kararının sonuç bölümünde, Şüphelilerin konum ve kişisel özellikleri de nazara alındığında sempati ve iltisak boyutunu aşan, örgüt üyesi olduğunu ispat etmeye yeterli örgütsel faaliyetler kapsamında değerlendirilemeyeceği, bu halde şüphelilerin terör örgütüne organik şekilde bağlı olarak süreklilik, çeşitlilik ve yoğunluk gösteren örgütsel tabirle 'şakirtlik' denilen üye konumunda faaliyette bulunmak suretiyle atılı suçu işlediklerine dair delil elde edilememiştir ifadelerine yer verildi.

OKAN BURUK VE ARDA TURAN HAKKINDA DA TAKİPSİZLİK VERİLMİŞTİ

Aynı soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde futbolcu Arda Turan ve Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında da takipsizlik kararı verilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Korkmaz Hakan Ünsal Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (8)

arması Türk bayraklı beşiktaş:

90 lı yıllar ve ikibinlerin başını hatırladım. Ariferdem ceza sahasına girince kendini yere atar hakanşükürsüzde penaltıyı gole çevirir paragöz paratorde şampiyon oldum diye sevinirdi. Okyanus ötesinden yardım kesilince ağlamaya başladı bu salatasaraylılar. Geçen yıl Musleranın attığı uçan tekmelere hakem sarı kart bile göstermedi. Ofsayttan attığı goller, rakiplerin attığı nizami gollerin ofsayt diye verilmemesi. Geçen yıl Ali dürüstün talimatıyla hareket eden hakemlerle concon şampiyon oldu

7
1
yanıtYanıtla
Kozanlı:

Ertuğrul Sağlam''ın Bursasporu şampiyon yaptığı dönemi iyice araştırmışlar mı acaba? Adamın kariyeri neden 2011 yılından sonra sürekli düşüşe geçti araştırıldı mı ?

2
2
yanıtYanıtla
teksaslı:

Bursasporun şampiyonluğu tertemizdir üstat. Hocanın kariyerine gelirsek: futbolda kendini geliştirmeyen, küresel futbola ayak uydurmayan ve egosunun bir kenara bırakıp sadece işine konsantre olanlar her daim başarılı olabilir. Ertuğrul Sağlam maalesef kendini geliştiremedi. Öküz altında buzağı aramayı bırakalım artık. Gerçek toplum olarak paranoya olmaktan yorulduk.

yanıt4
yanıt3
Adınızı Yazın:

eeee bank asyaya devletin izin verdiği bankaya önceden hesap açtıran para yatıran neden suçlu

4
0
yanıtYanıtla
Alanyalı:

Türkiyede adalet aramayın meclis de dayınız varmı onu araştırın

3
0
yanıtYanıtla
Alanyalı:

Takipsizlik dayısı olanlara çıkıyor neyin takipsizligi işınize gelmedimi her şeye bir kılıf uyduruyorsunuz

3
0
yanıtYanıtla
Es Es:

TAKİPSİZLİK DE NEDİR LOO

1
1
yanıtYanıtla
MEMET:

DARBE GİRİŞİMİNDEN SONRA KİMLER VARSA ONLARI TOPLA ÖNCEKİLER İNANÇ İÇİN SOHBET İÇİN GİDEN SAFLAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title