Haberler

    Guardiola'dan Wigan'a Tebrik

    Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, Federasyon Kupası'nda elendikleri İngiltere 1. Lig ekibi Wigan Athletic'i tebrik etti

    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City  Teknik Direktörü Pep Guardiola, Federasyon Kupası'nın 5. turunda elendikleri 1.  lig takımı Wigan Athletic'i tebrik etti.
    İngiliz basınına konuşan İspanyol teknik adam, maçta kötü bir  performans sergilediklerini belirterek, "Wigan'ı galibiyeti için tebrik ederim.  Oyunumuz çok etkisizdi. Maç boyunca kaleye tek bir şut atabildik ve kaybettik."  ifadelerini kullandı.
    İkinci yarıda bir kez hata yaptıklarını ve rakibin bunu iyi  değerlendirdiğini kaydeden Guardiola, "Yoğun fikstüre rağmen bu kupada da  ilerlemek istiyorduk ama başaramadık." diye konuştu.
    İngiltere 1. Lig'de mücadele eden Wigan Athletic'in teknik direktörü  Paul Cook ise Premier Lig liderini elemekten memnuniyet duyduklarını  vurgulayarak, "Harika bir şey. Bizim için ciddi bir sınavdı. Topla sürekli  oynayan çok iyi bir takımı eledik." değerlendirmesinde bulundu.
    İki takım arasında oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan Wigan Athletic,   çeyrek finale kalmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Josep Guardiola Wigan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title