Haberler

Sivas'ta Ücretsiz Sebze Fideleri Dağıtıldı

Sivas'ta ücretsiz sebze fideleri dağıtıldı Sivas Valiliği tarafından gerçekleştirilen "Sivas'ta Sebzeciliği Geliştirme" projesi kapsamında ücretsiz sebze fide dağıtıldıSİVAS - Sivas Valiliği tarafından gerçekleştirilen "Sivas'ta Sebzeciliği Geliştirme" projesi kapsamında ücretsiz sebze...

Sivas'ta ücretsiz sebze fideleri dağıtıldı

Sivas Valiliği tarafından gerçekleştirilen "Sivas'ta Sebzeciliği Geliştirme" projesi kapsamında ücretsiz sebze fide dağıtıldı

SİVAS - Sivas Valiliği tarafından gerçekleştirilen "Sivas'ta Sebzeciliği Geliştirme" projesi kapsamında ücretsiz sebze fide dağıtıldı.

Sivas Valiliği tarafından "Sivas'ta Sebzeciliği Geliştirme" projesi kapsamında Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı Çiftçi Uygulama Merkezinde ücretsiz sebze fidesi dağıtıldı. Sebze fidesi dağıtım törenine Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, Sivas Gıda Tarım ve Orman Müdürü Seyit Yıldız ve çok sayıda çiftçi katıldı. Tören 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Törende konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, " Sevgili çiftçilerimiz biliyorsunuz 5-6 aydır tarım ile ilgili çalışmalarımız var. Temel gayemiz de kırsalımızı biraz daha canlı hale getirelim. Çitçimizin yüzü biraz daha gülsün ve çitçimizin cebi dolsun. Göreve geldiğimiz günden beri üreten kesim olan sanayici, tarım ve turizm alanına özen göstermekteyiz. Bunların başında da tarım var. Tarımda da ciddi bir yapılanmaya gitmek üzereyiz." dedi.

Sivas Valisi Salih Ayhan konuşmasının ardından temsili olarak fide dağıtımı yaptı. Temsili olarak yapılan fide dağıtımının ardından ise çiftçilere ücretsiz fideleri teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title