Haberler

Gazişehir Gaziantep'te Ayhan Akman depremi!

Güncelleme:

Gazişehir Gaziantep Sportif Direktörü Ayhan Akman, transfer konusundaki anlaşmazlıklar nedeniyle görevinden istifa etti.

Süper Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in sportif direktörü Ayhan Akman, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Akman, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıkları öncesinde Gaziantep ekibinden gelen teklifi kabul ederek göreve geldiğini anımsattı.

"BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE BAŞARILAR DİLERİM"

Daha sonra anlaşmazlıkların yaşandığını ifade eden Akman, "Transfer konusundaki anlaşmazlıklar nedeniyle Gazişehir Gaziantep Kulübüyle anlaşarak yollarımızı ayırdık. Gaziantep ekibine bundan sonraki süreçte başarılar dilerim." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Ayhan Akman Gaziantep Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

vehdettin kınalızadeoğlu:

gs de oynayan eski topçularda at hırsızı tipi var maşallah.

0
5
yanıtYanıtla
Ahmet:

Dikkatini çekerim antep sporun futbolcusuydu.yorumu duzgunyaz

yanıt0
yanıt0
12345:

her eski futbolcu teknik direktör olucak başarılı olucak diye bi kural yok. ayhan gs ''da yardımcı antrenörken ne yapmış acaba kulübe de oturmaktan başka. ne öğrenmiş de ne aktarıcak diğer kulüplere

3
2
yanıtYanıtla
.........:

Kulübün ekonomik gücüne göre transfer istemeliydin yalnız her futbolcuylada şampiyonluk hayal edilemez o konudada haklısın

0
0
yanıtYanıtla
fasıllı:

önce karakter

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title