Haberler

Mesut Özil dijital ürünlerinin satışından 10 dakikada 3,5 milyon TL gelir sağladı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, çevrim içi satın alınabilecek dijital ürünlerle kendi 3D Genie'sine sahip ilk sporcu oldu. Özil'in dijital ürünlerinin satışından 10 dakikada 500 bin dolar yaklaşık 3,5 milyon lira gelir elde edildi.

Fenerbahçe'nin devre arasında İngiliz devi Arsenal'dan kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Mesut Özil, dijital dünyada da bir ilke imza attı.

32 yaşındaki oyuncu, çevrim içi satın alınabilecek dijital ürünlerle, bilgisayar programları kullanılarak üç boyutlu sanal ortamda gerçeğe uygun karakterlerin modellendiği kendi 3D Genie'sine sahip ilk sporcu oldu.

Özil, dijital üç boyutlu karakterinin serisini yaratmak için ABD merkezli Genies şirketi ile bir ortaklık kurdu. Nifty Gateway'de satılacak seriden elde edilecek gelirin bir kısmı da BigShoe adlı yardım kuruluşuna gidecek. Dünyada ihtiyaç sahibi çocukların tıbbi gereksinimlerini karşılayıp, ameliyatlarını sağlayan yardım kuruluşu olan BigShoe, birçok çocuğa umut oluyor.

Mesut Özil dijital ürünlerinin satışından 10 dakikada 3,5 milyon TL gelir sağladı

PAZARTESİ GÜNÜ SATIŞA SUNULMUŞTU

Karakterin tasarımı, Mesut Özil'in yıldız kimliğinden ilham alıyor ve M10 logosu süper kahraman temalı kreasyonlarda yer alıyor. 15 Şubat Pazartesi akşamı satışa sunulan şapkalar, kramponlar ve giysiler 10 dakikada satılırken 500 bin dolarlık yaklaşık 3,5 milyon liralık gelir elde edildi. Mesut Özil'in yanı sıra Justin Bieber, Rihanna, Offset, Cardi B ve J Balvin gibi ünlü isimler de Genies'in ortakları arasında bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Gamegar

Fenerbahçe Mesut Özil Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

ahmet:

bu kadar saftirik varmı memlekette gariban birisi evlenecek yardım edin desen kimse elini cebine atmaz

18
4
yanıtYanıtla
byr:

bundan ürün alanlardamı varyaa. ama daha çok alında adam sizin iyice kemirsin.

14
6
yanıtYanıtla
Canmen:

Nede haklisin. . . . sizde sark baska. . . gönüllüler liginde. . .

yanıt2
yanıt1
Ata:

Bu fenerin sonunu getirecek bekleyinde gorun

10
6
yanıtYanıtla
ANTI GSARY:

FESAT SENİİ

yanıt1
yanıt4
Niye geldi:

Adam zaten servetine servet katmak için geldi. Canla başla futbol oynamasına ne gerek var bu yaştan sonra

11
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

BEBELERE BALON. . . . . . . . . . . . . BİZİM TRANSFERLER ÇATIR ÇATIR GOL ATIP PUANLAR ALIRKEN BU BALONUN FORMASI HENÜZ 4 MAÇTA ÇİMLERLE TEMAS ETMEDİ. ORTA SAHANIN SAĞ TAÇ ÇİZGİSİ YANINA SAKLANIP GELEN TOPLARI 10-15 METREYE GERİ ATAN ADAMA ANCAK FENERDE YILDIZ DENİR, BİZİM KÖYDE BALON. . . .

2
3
yanıtYanıtla
reis:

mesut senin kimyanı bozzmuş. . memet bence utanma git mesut forması al mesut ol. . . ha ha ha

yanıt4
yanıt0
COŞKUN:

Bu kadarcık mı sazan varmış ortalıkta ne işe yarar bu zımbırtılar

2
2
yanıtYanıtla
Canmen:

Dünyada bazinda talep. . . hosunuza gider gitmez. . . Fenerbahce disinda. . . tamamen kendi kampanyasi. . . ama burdaki nefretcilere bi tokat olsun. . . Ürününle beraber Fenerbahcenin dev reklamini yapmakta, dünya capinda. . . yani kendisinin yaninda kulübümüzede büyük prestij saglamakta. . . bu tüm Denyolara gitsin. . . !!!

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title