Haberler

G.Saray, Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve ligde üst üste 3. galibiyetini aldı. Ev sahibi Demir Grup Sivasspor, 45. dakikada kazandığı penaltı vuruşunu golle sonuçlandıramadı.

Süper Lig'de 8. hafta Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadelede kazanan 2-1'lik skorla Galatasaray oldu.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Younes Belhanda ve 48. dakikada Arda Turan attı. Sarı-kırmızılılarda eleştirilen Belhanda, ikinci golde de asist yaparken, Arda Turan, 18 Nisan 2011'den sonra Galatasaray formasıyla ilk golünü Sivasspor deplasmanında attı.

Demir Grup Sivasspor 45+1'de Faycal Fajr ile penaltıdan yararlanamazken, ev sahibi tek golü 76. dakikada Caner Osmanpaşa'dan geldi.

PUAN FARKINI 1'E İNDİRDİLER

Bu galibiyetin ardından puanını 16 yapan Galatasaray, Fenerbahçe ve Alanyaspor'un 1 puan gerisinde haftayı kapattı. Demir Grup Sivasspor 8 puanda kaldı.

Süper Lig'de milli aranın ardından Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Galatasaray, Hes Kablo Kayserispor'u ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 18: Feghouli'nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Belhanda'nın köşeye gelişine vuruşu ağları havalandırdı.

Dakika 25: Babel'in pasıyla altı pasta topla buluşan Emre'nin vuruşu yandan dışarı gitti.

Dakika 35: Feghouli'nin ceza sahası dışından çektiği şutunu kaleci Samassa güçlükle kornere çelebildi.

Dakika 45: Sivasspor'da Kayode, ceza sahasında Marcao ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı ve hakem, VAR incelemesi sonrası penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Fajr, topu üst direğe nişanladı ve Sivasspor beraberlik fırsatını tepti.

İKİNCİ YARI

Dakika 48: Belhanda'nın pasıyla ceza sahasının solunda topla buluşan Arda vuruşunda ağları havalandırdı ve Galatasaray'ı 2-0 öne geçirdi.

Dakika 71: Gradel'in ceza sahası dışından çektiği sert şutunu kaleci Okan köşeden kornere çeldi.

Dakika 75: Kullanılan köşe vuruşunu kaleci Okan uzaklaştırdı, ardından gelişen atakta ceza sahasının sağında topla buluşan Caner Osmanpaşa'nın vuruşu ağları havalandırdı ve fark 1'e indi.

Dakika 78: Feghouli savunma arkasına sızmıştı, ama önce kaleciyi, ardından rakip savunmacıları geçmek isterken şut açısı bulamadan topu kaybetti.

Dakika 79: Yasin'in ceza sahası dışından çektiği sert şutunu kaleci Okan kornere çeldi.

Dakika 80: Sol kanattan yapılan ortaya Kone dokundu, ama Okan bir kez daha golü kurtardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (2)

LİG 6S LEHİNE KURGULANMIŞ ŞAMPİYON BELLİ:

Fanatik 6sli olarak o nasıl forma la öyle. Bir pembe forma yaparlar pamuk şeker gibi bir mor olur morarır forma. Şimdi turuncu olmuş portakal gibi. 6snin armasında sadece sarı kırmızı renkler var ama maşallah pembe, mor, turuncu bütün renkleri kullanıyorlar. Sivasın 1 penaltısı verilmedi. Gerçekten bu sene geçen seneye göre daha ZORLU geçecek. Algı operasyonları ve akabinde gelen galibiyetlere tam gaz devam. Yoksa imPARAtor kaçar aman sakın hata yapmayın 6s aleyhine !!! Fbyi ancak hakemlerle durdururuz.

3
8
yanıtYanıtla
Dört Yıldız:

şikebahçe taraftarı başarısız olunca hemen bu söylemleri yapıyor

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title