Haberler

Galatasaray ve Beşiktaş'tan dev takas: Dorukhan'a karşılık Linnes ve Babel

Güncelleme:

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan iki dev G.Saray ile Beşiktaş, Süper Lig'de dengeleri değiştirecek bir takas için ilk adımları attı. Sağ bek için gündemine Martin Linnes'i alan Beşiktaş'a G.Saray, Ryan Babel'i de önerdi ve karşılığından milli futbolcu Dorukhan Toköz'ü talep etti.

Sağ bek bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta alternatiflerden biri de Galatasaraylı Martin Linnes... Siyah-beyazlılar, Sarı-kırmızılılarda geçen sezonun ilk yarısında sözleşmesi dondurulan ancak ikinci yarı forma giyen Norveçli ismi gündeme aldı.

BABEL VE LINNES'E KARŞILIK DORUKHAN

Galatasaray cephesinden gelen haberlere göreyse yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in bu sezon düşünmediği Linnes'e karşılık ezeli rakibine takas önermeyi planlıyor. Buna göre Galatasaray, Beşiktaş'tan Dorukhan Toköz'ü isterken karşılığında Martin Linnes ve Ryan Babel'i verecek.

Ayrıca Beşiktaş, 1. Lig ekiplerinden Altınordu'dan genç kanat oyuncusu Hüseyin Atakan Üner'i transfer etti. Denizlispor altyapısından yetişen 21 yaşındaki futbolcu, 2018'de Altınordu'ya transfer olmuştu. Atakan, TFF 1. Lig'de 71 müsabakada 8 gol attı. Atakan ayrıca beş kez U21 Milli Takım formasını giydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Martin Linnes Galatasaray İsmail Er Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

LINNES:

Eğer bu haber gerçek ise taraftar yönetimi defe koyar. Versinler Babeli yeter . LİNNES hiç bir yere gidemez.

3
3
yanıtYanıtla
alper özdemir:

dorukhan ikisinden iyi verilmemeli

2
3
yanıtYanıtla
Harbi:

babeli alacak olan en son takım BEŞİKTAŞtır. Liverpool paylaşımlarıyla ne kadar karaktersiz bir karakter olduğunu benim gibi Tüm BEŞİKTAŞ taraftarı biliyor

3
1
yanıtYanıtla
mehmet:

saçmalama adam kaç sezon oynadı zaten veşiktaşta. trolsün dimi ??

yanıt0
yanıt1
Rabbani_Rasta:

Galatasaray da en sevdiğim topçu Martin Linnes on numara karakterli ve yetenekli futbolcu. Linnesi gönderirsek yazıklar olsun. Dorukhan da çok iyi topçu ama yinede linnesi vermezdim ben olsam tam bir örnek futbolcu. Al ders diye gençlere göster

4
0
yanıtYanıtla
GS Lİ:

KARDEŞİNİZ FB YE GİDEN SOSA YA NE DİYORSUNUZ BJK LİLER

3
0
yanıtYanıtla
babel cik:

BABEL DEĞİL BEŞİKTAŞ STADINA TESİSLERİ ANCA RÜYASINDA GÖRÜR

0
3
yanıtYanıtla
GS Lİ:

KARDEŞİNİZ FB DE OYNASAYDI ALIRDINIZ BENCE. ÖRNEK CANER, GÖKHAN VE LENS BAKINIZ

yanıt1
yanıt0
BJK.:

HADİ NAŞ BAŞKA KAPIYA. . . . . . .

0
2
yanıtYanıtla
KARTAL:

Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title