Haberler

    Mensah için Galatasaray ve Beşiktaş görülmemiş bir yarışa girdi! Son söz Kayserispor'da

    Güncelleme:

    Mensah için Galatasaray ile Beşiktaş arasında son yıllarda görülmemiş bir transfer yarışı yaşanıyor. Beşiktaş 2.5 milyon euroluk teklifini, uzun vadede ödemek şartıyla 3 milyon euroya çıkarırken Galatasaray, 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.3 milyon euro önerdi. Transferde son sözü, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı söyleyecek.

    Galatasaray ile Beşiktaş arasında uzun yıllardır görülmeyen bir transfer rekabeti yaşanıyor. Her iki kulüp de HES Kablo Kayserispor'un Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah'ı renklerine bağlayabilmek için kıyasıya yarış veriyor. Şimdilik Beşiktaş'ın bir adım önde olduğu yarışta son sözü, Süper Lig'in tarihinin ilk ve tek kadın kulüp başkanı olan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı söyleyecek.

    Önceki akşam Etiler'de Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları ile bir araya gelip pazarlık yapan Gözbaşı, dün de G.Saray yöneticileriyle telefon görüşmesi yaptı.

    UZUN VADEDE 3 MİLYON EURO

    Siyah-beyazlılar, teknik direktör Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği Mensah'ı bonservisiyle almak isterken, sarı-kırmızılılar satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Beşiktaş yöneticisi Torunoğulları ilk etapta 2.5 milyon euro teklif etti. Ancak Kayserispor'un, Atletico Madrid'e Mensah için ödemesi gereken 2.8 milyon euro bonservis bedeli ve bu satıştan verilecek yüzde 40'lık pay nedeniyle bu öneri kabul edilmedi. Bunun üzerine Beşiktaş, "Uzun vadede ödeme" koşuluyla 3 milyon euro önerdi.

    GALATASARAY TEKLİFİNİ ARTIRABİLİR

    Berna Gözbaşı'nın dün telefonla görüştüğü Galatasaray yöneticileri ise 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.3 milyon euro teklif etti ve beğenmeleri halinde futbolcuyu sezon sonu satın alabileceklerini bildirdiler. Gözbaşı, Beşiktaş'ın bonservis için 3 milyon euroluk öneride bulunduğunu belirtince, sarı-kırmızılılar tekliflerini revize edip etmeme konusunu kendi aralarında görüşmek için süre talep etti. Galatasaray'ın bugün vereceği cevaba göre Mensah'ın yeni sezonda forma giyeceği takımın netleşmesi bekleniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Kayserispor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (10)

    freestyle:

    Come to Beşiktaş !

    6
    5
    yanıtYanıtla
    Alper:

    Mali tablo ortada bjk babayı alır ligde sadece gs transfer yapabilir bunu fanatik ts li olarak söylüyorum ne yazık ki bu ortada

    5
    4
    yanıtYanıtla
    cimbomlu:

    GALATASARAYIMA hayirli olsun.

    4
    5
    yanıtYanıtla
    Emre:

    CİNCONa gitme Fransız çirkef takımı

    5
    4
    yanıtYanıtla
    MENSAH SEN SELAMET 33MEMET:

    TAMAM EMRE ABİ BENDE O ZAMAN RUM TAKIMINA GİDEYİM BARİ.

    yanıt2
    yanıt1
    12345:

    Nerden nereye dünya yıldızlarından mensahlara düştük. Düşünün bunu bile alamıyoruz

    5
    0
    yanıtYanıtla
    IHTIYAR:

    COMA TO GAYSERİ . HEHHE

    5
    0
    yanıtYanıtla
    1903:

    gel huzur bul

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Ünal:

    Ver elindeki futbolcunu düsmemek icin Oyna Bir sezon boyu ????Yakisir

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Gs:

    Gs çekilmiş fiyat çok artmış bi gsye bi bjk ile görüşüyorlar:) gereksiz bence bu dönem de bu kadar bonservis. Alternatif çok. Gs doğru yapmış. Bjk isterse alsın.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title