Haberler

Galatasaray taraftarından Fatih Terim'e videolu mesaj: Koy elini kalbine, evlatların seninle

Güncelleme:

Koronavirüs tedavisi gören Fatih Terim'e sevenleri sosyal medyadan çektikleri videolarla, "Koy elini kalbine, evlatların seninle. Sen bitti demeden bitmez" mesajları yolladı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve İstanbul'da özel bir hastanede tedavi altına alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e sosyal medyadan büyük destek geldi. Sarı-kırmızılı taraftalar, paylaştıkları videolarla, Fatih Terim'e görüntülü mesajlar yolladı.

"KOY ELİNİ KALBİNE, EVLATLARIN SENİNLE"

Taraftarlar, ellerini kalplerinin üzerine götürerek, "Koy elini kalbine, evlatların seninle. Bize verdiğin bir söz var, birlikte yeneceğiz. Sen bitti demeden bitmez. Biz seninle olmaz denilenleri başardık. Zaferler senin kanında var hocam" mesajları ile Terim'e destek oldu.

Tecrübeli teknik adamın kızı Buse Terim Bahçekapılı da bu videolara, "Ne güzel insanlarsınız siz" yanıtı verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sosyal Medya Koronavirüs Fatih Terim İstanbul Haberler

500

Yorumlar (5)

Memleketim:

Heyacanla Koronavirusa yenik düstü haberini bekliyorum. Koronavirus adamsa önce bu ve bunun gibilerinin canini alir. Zavalli savunmasiz insanlarin deyil.

7
4
yanıtYanıtla
Sana İnat:

Seninle aynı havayı teneffüs ettiğime. İkimize de ''insan'' dendiğine inanamıyorum. Utanıyorum. Heyecanın kursağında kalsın. Sana beddua bile okumaya gerek görmüyorum. Başkaları için hayal ettiklerin umdukların seninle olsun!. .

yanıt6
yanıt5
Yusuf D.:

Git MEMLEKETİM den.

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Bunlar oyun oynuyorlar. Bunlarda korona olduguna inanmiyorum. Diyelim korona cikti. Bulastiranda simarik ve görgüsüz kizlari.

4
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

FATİH KİM BU ÇOCUK KİM? BİZ NERDEYİZ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title