Haberler

Galatasaray'ın görüştüğü Ivan Rakitic, Sevilla'ya geri dönmek istiyor

Güncelleme:

Barcelona'nın yıldızı Ivan Rakitic'in menajeriyle görüşen Galatasaray, Hırvat yıldız için şartları öğrendi. Eski takımı Sevilla'ya geri dönmek istediği öğrenilen 32 yaşındaki futbolcu, Endülüs ekibinden dönüş aldıktan sonra sarı kırmızılılara yanıt verecek.

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray, Barcelona'dan ayrılması gündemde olan Ivan Rakitic'in transferi için menajeriyle görüşmelere başladı.

Il Giornale' den Nicolo Schira'nın haberine göre sarı kırmızılılar Rakitic'in menajeriyle bir görüşme yaptı. Transfer görüşmelerinde Galatasaray'ın şartları öğrendiği belirtildi. Hırvat yıldızın önündeki tek engelin Sevilla'ya geri dönmek istemesi olduğu söylendi.

GALATASARAY'A SONRA CEVAP VERECEK

Eşi Sevillalı bir İspanyol olan Ivan Rakitic ise Barcelona'dan önce oynadığı Sevilla'ya geri dönmeyi istediği ve Sevilla'dan bu transfer isteğiyle ilgili bir geri dönüş aldıktan sonra Galatasaray'a cevap vereceği vurgulandı.

1 YILLIK DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Barcelona ile 1 yıllık daha sözleşmesi olan Ivan Rakitic, 2014 yazında Sevilla'dan 18 milyon euro bonservisle transfer olmuştu.

GEÇEN SEZON 42 MAÇA ÇIKTI

32 yaşındaki Hırvat yıldız, geçen sezon 32 lig, 7 Şampiyonlar Ligi, 3 Kural Kupası ve 1 Süper Kupa maçına çıktı. Rakitic, toplam 42 resmi maçta 1 gol atıp 5 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ivan Rakitic Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (5)

A.B.:

Büyük kulüplerimizin talip olduğu futbolculara mutlaka Sevilla araya giriyor ve alıyor, her sene 1-2 futbolcu için rutine bağladılar.

1
0
yanıtYanıtla
FERHAT:

Rakitic Sevilla''ya giderse İrfan Can transferi gerçekleşmez.

0
0
yanıtYanıtla
Gelmesin:

Bence de gelmesin yaşı olmuş 32. Ya kardeşim gidin genç futbolcu alın ne böyle turşusu çıkmış adamların peşinden koşuyorsunuz. Gittiniz aldınız falcaoyu adam 2 mac oynuyor 2 hafta yok bu ne diğer futbolcular içinde böyle bu biraz mantıklı olun da. .

0
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

lazim degil.

0
0
yanıtYanıtla
UNI GSARAY:

BİZİM UEFA KUPAMIZ 20 YILDIR ŞANLI DALGALANIYOR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title