Haberler

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'nun final öncesinde yaptığı motivasyon konuşması gündeme damga vurdu

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, Brezilya'da oynadığı takımı Palmeiras ile Sao Paulo Eyalet Şampiyonası kazandı. Deneyimli isim, Corinthians'a karşı oynadıkları final maçından önce yaptığı motivasyon konuşması gündeme geldi.

Galatasaray'ın Palmeiras'ta oynayan eski oyuncusu Felipe Melo, takımıyla birlikte Sao Paulo Eyalet Şampiyonası finaline çıktı. İki sene önce aynı şampiyonadaki tartışmalı kararların olduğu finalde Corinthians'a penaltılarda 4-3 kaybeden yeşil beyazlı ekip, bu yıl da Corinthians ile kozlarını paylaştı.

2020 finalini penaltı atışlarıyla kazanan Palmeiras, 2018'in rövanşı niteliğindeki maçta zafere ulaştı ve Paulista şampiyonu oldu. Karşılaşma sonrasında soyunma odasından görüntüler paylaşan Palmeiras'ta Melo'nun sözleri dikkat çekti ve sosyal medyada konuşuldu. Deneyimli futbolcunun hırslı bir şekilde yaptığı motive konuşması Galatasaray taraftarının da beğeni topladı.

"BİZİ SOYAN TAKIM"

Melo, konuşmasında 2 sene önceki finale atıf yaparak tartışmalı kararlarla şampiyonluğa ulaşan Corinthians için "Bizi soyan takım" ifadelerini kullandı. 37 yaşındaki oyuncu, "İki yıl önce bizi soyan bu takımdan dolayı baskı altında kalıyoruz. Bugün ise Palmeiras ve büyük bir takım olduğumuzu gösterme fırsatımız var. Bugün tarih yazacağız. Bu tamamen bize bağlı. Şampiyon olacağız! Çünkü biz Palmeiras takımıyız" cümleleriyle takım arkadaşlarınımotive etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Felipe Melo Sao Paulo Palmeiras Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (2)

METİN OKTAY:

MELO KOP GEL CİMBOMA YARDIMCI ANTRENÖRLÜĞE

9
2
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Neden yardimci olsunki, terimin yerine tam isabet.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title