Haberler

Galatasaray, Gedson Fernandes'i kiralık olarak kadrosuna kattı

Güncelleme:

Galatasaray, Fatih Terim'in kadroda görmeyi çok istediği Gedson Fernandes transferinde mutlu sona ulaştı. Portekizli yıldız gelecek sezonda kiralık olarak sarı-kırmızlı formayı giyecek. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda sahada olması beklenen Gedson'u Galatasaray'ın kısa süre içerisinde duyurması bekleniyor.

Galatasaray, Gedson Fernandes'le uzun süre önce anlaşmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, Benfica'yla da son pürüzleri gidererek yıldız futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna kattı.

TRANSFER KISA SÜRE İÇİNDE AÇIKLANACAK

Fanatik'in haberine göre; Fatih Terim'in, "Devam etmeli" raporunu verdiği Portekizli orta saha için çalışmalarını sürdüren Sarı Kırmızılı ekip yönetimi, Benfica ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Portekiz temsilcisi ile satın alma opsiyonu üzerindeki pürüzleri giden Aslan, kısa süre içerisinde transferi resmen duyuracak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gedson Fernandes Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Eren İsmail:

GS li olarak iyimi kotumu bilemedim. Belki yabancı sayısındaki azalma döneminde bu mevkiye daha kaliteli biri alinabilirdi diye düşünüyorum.

11
18
yanıtYanıtla
veysel kayğan:

geçen sene sadece beşiktaş maçını oynayarak sezonu kapattık bu sezon inşallah düzelir her topçuda gedson potansiyeli var ama ne kadar ortaya çıkaracak o önemli.... örnek de vereyim bence Ali Yavuz Kol avrupada olsaydı suarez'in halefi kabul edilirdi ama bizde adam yırtınıyor takan kimse yok.

11
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title