Haberler

G.Saray'da yüzde 15'lik indirim talebini kabul etmeyen iki isimin Belhanda ve Feghouli olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Galatasaray'da yönetim kurulunun indirim isteğini kabul etmeyen ve başkan Mustafa Cengiz'in "İki kişiye eksik maaş ödedik, onların ne halt yediğini anlatacağım" dediği isimlerin Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli olduğu ve iki oyuncunun da konuyu FIFA'ya taşıdığı öğrenildi.

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'in maaş indirimini kabul etmeyen iki futbolcu olduğunu açıklamasının ardından isimler üstünde tartışmalar başlamıştı. Edinilen bilgilere göre Başkan Cengiz'in işaret ettiği iki isim Belhanda ve Feghouli.

İKİ İSİM DE KONUYU FIFA'YA TAŞIDI

Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün kurucu başkanı Ali Sami Yen'in anma töreninin ardından yaptığı açıklamada, ekim ayına kadar tüm takıma ödemeleri yaptıklarını söyledi. Takımda sadece 2 kişiye eksik ödeme yapıldığını dile getiren Cengiz, bu iki futbolcunun yüzde 15 indirime gitmeyi kabul etmediğini dile getirdi.

G.Saray'da yüzde 15'lik indirim talebini kabul etmeyen iki isimin Belhanda ve Feghouli olduğu ortaya çıktı

Bu 2 isimden biri olan Faslı 10 numara Younes Belhanda'nın sarı-kırmızılı ekibi daha önce FIFA'ya şikayet ettiği öğrenildi. Aynı şekilde Cezayirli Feghouli de alacaklarının ödenmesi için konuyu FIFA'ya taşıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sofiane Feghouli Mustafa Cengiz Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (16)

6S:

Demek ki Himmetler Dualar kesilince Ateşler salınmış içinize :)))

7
5
yanıtYanıtla
ADAMLAR HAKLI DAĞILIN:

madem ödeyemeyecektiniz ne diye böyle sözleşme yaptınız

7
2
yanıtYanıtla
TOSUNPAŞA:

ZATEN NE PİSLİK VARSA BU CORAFYANIN İNSANLARI ÜÇ KURUŞLUK ADAMLARI GETİRİP BAŞ TACI YAPARSAN SONUCU BU OLUR ARAP BOZUNTULARI

8
1
yanıtYanıtla
Kenan:

ÇOK AYIP TOSUN ÖDEYEMEYECEĞİNİZ HER ŞEYİN ALTINA YATMAYIN YÖNETİMİN BECERİKSİZLİĞİ ÇATIR ÇATIR ÖDENECEK O KADAR

yanıt4
yanıt1
yuh:

bize mi sordunuz para varken harcarken transfer ederken göbek atıp eğlenirken iyi güzel hoş aman ne hoş ne hoş para bitince dırdırı çeneyi vb. bize taraftara edersiniz

6
3
yanıtYanıtla
Cimbom Galatasaray:

Fatihe desene

5
2
yanıtYanıtla
tarık:

konun merkezinde yine fatih terimin senaryo komplo ve işbilmez psikoljisi var

4
2
yanıtYanıtla
hüseyin ölçek:

çok doğru kovulmayı bekliyor karakteri bu

yanıt4
yanıt1
Namyelüs:

İndirime gitmeyi kabul etmiyorlarsa hangi hakla eksik indirim yapabiliyorsunuz, öğrenelim biz de uygulayalım.

5
1
yanıtYanıtla
Zanlı:

Başkan ne var bunda. Adam parasını istemiş. Bütün işverenler aynısınız

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title