Haberler

Galatasaray'da yönetim, Falcao'yu takımdan ayrılmaya ikna edemiyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın 4.5 milyon euroluk maaş yükünden kurtulmak için yeni sezonda takımda düşünmediği Radamel Falcao'dan çarpıcı bir hamle geldi. Kolombiyalı golcü, sözleşmesi bitene kadar takımda kalmak istiyor. Yönetim başka takıma gitmesi durumunda bonservis talep edilmeyeceğini belirtmesine rağmen Falcao'yu ikna edemedi.

Galatasaray'da gözden çıkarılan Radamel Falcao, yönetime büyük zorluk çıkarıyor. Kolombiyalı golcüyle yolları ayırıp yüksek maaş yükünden kurtulmak isteyen yönetim, Falcao'dan beklemediği bir cevap aldı.

BU SÖZLEŞMEYE SADIK KALMAK İSTİYORUM

Radamel Falcao'ya verdiği 4.5 milyon euroluk maaştan çıkarak transfer bütçesi yaratmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Kolombiyalı futbolcunun ayrılık sürecinde herhangi bir bonservis bedeli talep etmeyeceğini de oyuncunun menajerine iletti. Galatasaray'ın sağladığı bonservis kolaylığına rağmen kariyerine sarı-kırmızılı takımda devam etmek isteyen Radamel Falcao, "Sözleşmeme sadık kalacağım" dedi. Kariyerine Galatasaray'da devam etmek isteyen Kolombiyalı, Galatasaray ile ilgili verdiği röportajda, "Şu anda tamamen kulübüme konsantre olmuş durumdayım. Bir sözleşmem var ve bu sözleşmeye sadık kalmak istiyorum" diyerek Galatasaray'da 2022 Haziran ayına kadar kalacağını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Falcao Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Adanalı yunus :

Adam neden ayrılsın ki. Dünya'nın neresinde oynamadan bu kadar para alabilecek. Zaten futbol ömrünün sonuna gelmiş artık ne kazanırsam diyor adam...

66
1
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Galatasaray takım mı ,

7
15
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Değil valla

yanıt2
yanıt10
Toprağın Babası:

ben olsam ben de gitmek istemem. 1 maç oyna 5 ay tatil yap. böyle kulüp bulmuş bırakırmı ? Falcao pişmanlıktır...

21
0
yanıtYanıtla
YuSuF HoCa:

Yıllardır yapılan bu sözleşmelere dikkat çekiyorum Dilimin döndüğünce söylüyorum Ne duyan var ne de dinleyen.Takımlarımız sozlesme yaparken mesela 5 yıllık 1 1 1 1 1 şeklinde yapmalı Hemde performansa göre her yıl maaş artırılabilir sözleşmede 1.yıl 1 milyon ikinci yıl 1.5 milyon üçüncü yıl 1.75 milyon gibi..Böyle sözleşmeye kimse gelmez diyorlar Canı isteyen gelsin ,oynayan oyuncu her türlü kârlı olur benim dediğim sistem de Sadece yatmayı düşünenler gelmez Onlar da gelmesin zaten...

15
4
yanıtYanıtla
Hamza Topal:

Falko yardımcı antrenör olarak daha iyi hizmet eder

13
2
yanıtYanıtla
Kaya Bey:

Adam gs yi seviyor üstüne gitmeyin. forma için terk dökecek hizmet insanı para ile işi olmaz ... tecrübe yenilen kazıkların toplamıdır. abdurrahim albayrak bir tane daha resim paylaşsana :)

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title