Haberler

Galatasaray'da ilk ayrılık! Assunçao'nun sözleşmesi feshedildi

Güncelleme:

Sezon başında büyük umutlarla Galatasaray'a kiralanan ancak forma şansı bulmakta zorlanan Gustavo Assunçao ile yollar ayrıldı.

Bir hayli hareketli günler yaşayan Galatasaray'da ilk ayrılık gerçekleşti ve Gustavo Assunçao'nun sözleşmesi feshedildi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 21 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı olarak sonlandırıldığı belirtilerek, "Assunçao'ya bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

SADECE İKİ MAÇTA OYNAYABİLDİ

Portekiz'in Famalicao takımından sezon başında kiralık olarak transfer edilen Assunçao, Galatasaray'da fazla forma şansı bulamadı. Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı takımda sadece 2 resmi maçta görev aldı.

Galatasaray'da Assunçao'nun sözleşmesi feshedildi

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (3)

Çınar Saraç:

Kulübü batıran Fatih terimdir , bütün oyuncuları o aldırdı ve aldığı oyunculara bak hepsini birleştir bir tane popescu etmez yada Ümit karan etmez

6
1
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Terimin çöpleri

3
0
yanıtYanıtla
Özgür Arıca:

Geçmiş döneme de vakın evet büyk başarılar ama sonrası takım kurmada 14b16 transfer bir sezonda hep iyiler yollandı sıradan adamlara büyük paralar verildi bu sadece tedaadüf olamaz ...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title